Viper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Kilka moich fotek, prosto z aparatu, tylko konwersja z Hiffa do jpg-a, niestety coś mi przy tym kolory zbladły, a nie mam na razie czasu by bawić się RAW-ami, jedynie wycięte z kadru i przeskalowane 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 A gdzie f-35? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 No właśnie gdzieś przeoczyłem A podobno był, mam podejrzenie, że mógł lecieć po lewej, czyli z dala ode mnie na skrzydle któregoś z VIPowskich pasażerów, a że eFik, który leciał na prawym skrzydle leciał tylko nieznacznie nade mną i po mojej prawej, więc skupiłem się na nim. Inna sprawa, że słońce oślepiało, a stałem na górce w zupełnie innej części W-wy, daleko poza strefą defilady. Chyba że przeleciał inaczej, tak jak śmiglaki i jakieś inne, które ominęły mnie szerokim łukiem. No trudno, następnym razem jak już będzie polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Widzialem film i nie było f35.Mi-24 też nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Na paradzie były dwa F35 w barwach USAF lecące w trójce z polskim F16... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiiii Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Śmigłowce też były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 F-35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Zły film widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjb Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2023 A F 35 przyleciały niestety pod koniec defilady lądowej przez co wiele ludzi je przegapiło..Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Co to za jakiś fake news z tymi ukraińskimi pilotami, F35 i lotniskowcem ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KayFranz Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Lotniskowca nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Miałem chwilkę i trochę poprzesuwałem suwaki, bo przy konwersji te poprzednie fotki jakieś takie szaro blade wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi