Viper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Kilka moich fotek, prosto z aparatu, tylko konwersja z Hiffa do jpg-a, niestety coś mi przy tym kolory zbladły, a nie mam na razie czasu by bawić się RAW-ami, jedynie wycięte z kadru i przeskalowane 2
Viper Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2023 No właśnie gdzieś przeoczyłem A podobno był, mam podejrzenie, że mógł lecieć po lewej, czyli z dala ode mnie na skrzydle któregoś z VIPowskich pasażerów, a że eFik, który leciał na prawym skrzydle leciał tylko nieznacznie nade mną i po mojej prawej, więc skupiłem się na nim. Inna sprawa, że słońce oślepiało, a stałem na górce w zupełnie innej części W-wy, daleko poza strefą defilady. Chyba że przeleciał inaczej, tak jak śmiglaki i jakieś inne, które ominęły mnie szerokim łukiem. No trudno, następnym razem jak już będzie polski
robertus Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Widzialem film i nie było f35.Mi-24 też nie było.
RomanJ4 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Na paradzie były dwa F35 w barwach USAF lecące w trójce z polskim F16...
lukaszjb Opublikowano 17 Sierpnia 2023 Opublikowano 17 Sierpnia 2023 A F 35 przyleciały niestety pod koniec defilady lądowej przez co wiele ludzi je przegapiło..Wysłane z mojego SM-A127F przy użyciu Tapatalka
Viper Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Co to za jakiś fake news z tymi ukraińskimi pilotami, F35 i lotniskowcem ???
Viper Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Miałem chwilkę i trochę poprzesuwałem suwaki, bo przy konwersji te poprzednie fotki jakieś takie szaro blade wyszły
Rekomendowane odpowiedzi