paweln7 Opublikowano 23 Stycznia Opublikowano 23 Stycznia Mój Iłek będzie w tym malowaniu ,będzie też troszkę większy 2460mm napędzany dwucylindrową czterosuwowa 85 3
robertus Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia Nie wiem czy to nie wariacja tego samego samolotu i problem z odczytem czarno-białego zdjęcia (żółty czy czerwony), ale tu jest czerwony kołpak więc mi to pasuje ? Ił-2m3, Klucz szturmowy, Samodzielna Eskadra Lotnictwa Marynarki Wojennej, lotnisko Wicko Morskie, 1949r 2
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 29 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 Stycznia Model gotowy do oblotu waży 415gram. Najbardziej cieszy mnie kabinka, przeskalowana z kartonówki pasuje idealnie. nawet mam profilowego pilocika i działonowego. U mnie pakiet 3S 1300mAh wypada w środku skrzydła bo mam śmigło składane, przy normalnej piaście pewnie wypadnie bardziej z przodu. Regulator jest w tej wnęce/wlocie nad silnikiem. Nie zrobiłem chłodnicy pod kadłubem i kółka ogonowego bo i tak bym pewnie je zgubił. PS. Zapomniałem o numerze ? 5
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 30 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 Stycznia Oblot udany. Obiecane plany il2m3-znaki.pdf il2m3-2-skrzydlo.pdf il2m3-oszklenie.pdf il2m3-oszklenie-uproszczone.pdf il2m3-kadlub-1.pdf il2m3-kadlub-2.pdf 10
Ares Opublikowano 1 Lutego Opublikowano 1 Lutego Ładnie się prezentuje w powietrzu. Gratuluję. Planuję zbudować takiego Iła ale rozp. 1200mm i spalinka 4cm. Będzie szybki wariat. 1
Rekomendowane odpowiedzi