paweln7 Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Mój Iłek będzie w tym malowaniu ,będzie też troszkę większy 2460mm napędzany dwucylindrową czterosuwowa 85 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia Nie wiem czy to nie wariacja tego samego samolotu i problem z odczytem czarno-białego zdjęcia (żółty czy czerwony), ale tu jest czerwony kołpak więc mi to pasuje ? Ił-2m3, Klucz szturmowy, Samodzielna Eskadra Lotnictwa Marynarki Wojennej, lotnisko Wicko Morskie, 1949r 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 29 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Model gotowy do oblotu waży 415gram. Najbardziej cieszy mnie kabinka, przeskalowana z kartonówki pasuje idealnie. nawet mam profilowego pilocika i działonowego. U mnie pakiet 3S 1300mAh wypada w środku skrzydła bo mam śmigło składane, przy normalnej piaście pewnie wypadnie bardziej z przodu. Regulator jest w tej wnęce/wlocie nad silnikiem. Nie zrobiłem chłodnicy pod kadłubem i kółka ogonowego bo i tak bym pewnie je zgubił. PS. Zapomniałem o numerze ? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 29 Stycznia Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia No niezły ten szturmownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 30 Stycznia Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Oblot udany. Obiecane plany il2m3-znaki.pdf il2m3-2-skrzydlo.pdf il2m3-oszklenie.pdf il2m3-oszklenie-uproszczone.pdf il2m3-kadlub-1.pdf il2m3-kadlub-2.pdf 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Super, gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Mały ale.wariat , trudno go ustrzelić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Ładnie się prezentuje w powietrzu. Gratuluję. Planuję zbudować takiego Iła ale rozp. 1200mm i spalinka 4cm. Będzie szybki wariat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Dzisiaj tez polatałem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Kolejne loty, wszystko w normie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi