pietrku Opublikowano 22 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2023 Cywilnych nie brałem pod uwagę. Ogólnie raczej wojskowe simy. 14 godzin temu, d9Jacek napisał: to i tak znacznie więcej niz zbierających silniki modelarskie Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się w silnikach modelarskich Ale pewnie jest to sport jeszcze bardziej ekstremalny ? skoro tak piszesz. A wracając do cywilnych o których zapomniałem. To grałem w kilka, nie wszystkie. Są fajne jeśli chodzi o nawigację, procedury ( Vatsim ), obsługę maszyny ( płatne lub nie dodatki - może i model lotu mają odwzorowany ). To zależy co kogo cieszy. Wg mnie, z tych co grałem cywilnych, najlepszy w podstawce FM ma Condor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 20 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Dziś 50 rocznica pierwszego lotu Vipera. Z pomocą Falcona BMS przypomniano o tym wydarzeniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Ładny film dla Spitowców na zachętę: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viper Opublikowano 18 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego To nie mój film. Ale temu kto nagrał te dogfighty należą się gratulacje ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CineQ Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia Jeśli ma ktoś chęć na wspólne latanie zapraszam na EPTM w świecie msfs2020....zaczynamy grupowe latanko na at-6 texan (podstawowa wersja asobo) Głównie pomiędzy 19:00- 21:00..jak zbierze się większą grupka ustalimy jakiś dogodniejsze czasy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrku Opublikowano 2 Listopada Udostępnij Opublikowano 2 Listopada Dobra wiadomość dla graczy szukających najlepszego realizmu na kompie. Jest nowa rozwojowa wersja - Condor 3. Jeszcze nie mam ale wygląda nieźle: To jest jeszcze 2 ze swoimi niedociągnięciami. A to przegląd trójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi