motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Okazuje się że rozliczenia kredytówek robią 20 dnia miesiąca, czyli dopiero 20 stycznia mi zdejmą, a towar już w domu. Z karty ci zdjeli od ręki, a że karte spłącasz 21dni od końca miesiąca to inna bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Nie wiem jak Wy, ale mi wychodzi z przesyłką w każdą stronę 334,32$ = 820,05zł. To jest kwota zawierająca wszystkie opłaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 bo goobtanili wczoraj jeszcz ekosztowal 325$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 bo goobtanili wczoraj jeszcz ekosztowal 325$ Może to będzie post roku? Tylko w jakiej kategorii? Może sam coś zaproponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 wyszlo Ci taniej bo masz pewnie platinum level member, ja jestem jeszcze na etapie gold i z przesylka wyszlo mi ok 340$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 olo najpierw sprawdź a poźniej pisz 317,50 kosztuje silnik na dzień dzisiejszy a przesyłka 26,82 ale żeby to wiedzieć trzeba troche monitorowac rynek A no chyba że olo nie umiesz czytać ze zrozumieniem, podobnie jak nei wiesz ze sa naliczane prowizje od transakcji a poźniej edytujesz posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz1992 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 /www.giantcod.co.uk a z tego sklepu ile się płaci za przesyłkę i jaka tam jest waluta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 a z tego sklepu ile się płaci za przesyłkę i jaka tam jest waluta prosze To takie L z ~; znaczy Funt brytyjski - obecnie okolo 5 zl. za 1 L z ~ :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 hmm ale chyba mam rekord dla tej firmy W piątek rano zmienili status na wysłany paczka była wczoraj u mnie czyli weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 u mnie wysylka 1.01.2008 a paczka w domu 4.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Jeśli ktoś będzie robił zamówienie w UH to ja chętnie się dołączę. Zakup raczej ciężki nie będzie, a będzie się można podzielić kosztami wysyłki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 co potrzebujesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 kilka serw i pakiecik 3s 1000 mAh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 mi nadal pisze Pending...nieweim co mam robic..interweniowac czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 mi nadal pisze Pending...nieweim co mam robic..interweniowac czy co? "If your order shows 'Pending' for more than 48hrs, please contact us. 'Pending' for more than 48hrs indicates the payment wasnt recieved. Or you didnt pay instantly, possibly with EFT or e-cheque, in which case it may take up to 10 days for the payment to be received. " Wychodzi na to, ze nie dostali kaski... A jak placiles ? Moze nie miales srodkow na koncie/karcie/czy co tam . Sprawdz czy zeszla platnosc z karty/konta, jesli tak to wyslij maila. EDIT: To teraz jeszcze o moim zamowieniu... 8-Jan-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 9-Jan-2008 9-Jan-2008 United Kingdom Arrived and is being processed. 9-Jan-2008 United Kingdom In transit. 10-Jan-2008 United Kingdom Unsuccessful delivery because the addressee could not be located. 10-Jan-2008 United Kingdom Delivered A najlepsze jest to, ze wcale nie doszla :evil: :evil: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 czy móglbym prosic kogos o napisanie e-maila w jezyku angielskim z zapytaniem co jest z moim zamówieniem do unitedhobbies.com?moze ktos kto przebywa w angli i nie sprawilo by mu to wiekszego prolbemu poniewaz zna ten jezyk doskonale a ja bylbym BARDZO wdzieczny....bardzo prosze o pomoc Ps.Ktos by pomógl napisac mi tego e-maila a ja bym go wyslal z mojej skrzynki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukaszeq Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 http://translate.pl Z twojego profilu wnioskuje ze masz 15 lat wiec zapewne znasz język angielski w stopniu pozwalającym na napisanie krótkiego listu z zapytaniem , noi nic nie zastąpi praktyki w nauce języka angielskiego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Juz załatwione...mammuth -wielkie dzieki za pomoc :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Mamuth,to masz problem i kilka dni na zalatwienie tego.Paczke ma teraz na pewno Parcel Force.Musisz wyslac do nich mail z zapytaniem czy od takiego ...tu adres UH nie maja przesylki dla ...tu Twoje dane.Ja mialem taki przypadek.Paczke odesla z powrotem za okolo 7 dni,a UH zwroci kase minus koszty przesylki.Prawdopodobnie chodzi o Custom Charge-jesli nie masz proff adress moga Cie nie widziec jako platnika. Amen. Anglia to dziwny kraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 szlag Juz dzwonie do parcel... dzieki EDIT; pieniadze nie zeszly z banku Wyslij jeszcze raz, moze cos pominales przy wypelnianiu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.