slawko_k Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 5kg nieźle. mi 0,5kg do oclenia zatrzymali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 5kg nieźle. mi 0,5kg do oclenia zatrzymali Tylko będę ściągał to wszystko kurierem, a nie pocztą. Może wówczas nie zatrzymają... Bo jak zatrzymają to :ass: Znów trzeba będzie "rzeźbić" rachunek po swojemu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 A możecie Wy stali bywalcy :devil: powiedzieć jakie ceny widzicie przy tych silnikach? http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5787 ja tu widzę 179,95$ http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5788 a tu widzę 169,95$ Czy jeśli w pozycji IN Stock jest : -20 to oznacza to, iż brak towaru ale jest 20 chętnych na artykuł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 1>$169.95 2>$154.95 Byłbyś 21 oczekującym na ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Olo jaki masz tam status? Ja mam pierwszy 169,95$, ale ten drugi 149,95$ (jestem platinum member). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Gold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Czyli mają swoją, sobie tylko znaną metodę przyznawania rabatów. Nie jest to procentowo i zależy od towaru. Gorzej, że chyba paczki zaczynają częściej trafiać na cło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Olo znaczy, że Ty też zainteresowany? Czemu oczekujący? Oba silniki są na stanie, ....a rozumiem - to odnośnie mego pytania o Stock -20 :!: Qrcze! Na RC Universe nie piszą o nich w samych oh i ah... :evil: .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Mogli by z tym cleniem jeszcze chwilę poczekać,czekam na paczkę ps. Z tych benzyniaków i w tych cenach to interesuje mnie tylko ten 50 ccm bokser. Ale jak zawsze jest jakieś,,ale". Ten który jest w tej chwili ma cylindry gdzie dawne otwory wlotu od gaźnika są zaślepione takimi ,,dekielkami' Czekam na wersję z normalnymi cylindrami i może jeżeli cena będzie odpowiednia to chyba kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 tez mysle nad 26cm3. Na razie czekam moze pojawi sie dzy26 czyli mniejszy DL. a jak nie to pewnie wezme tego niebieskiego 26. Z tego co czytalem moze wymagac malej korekty kata wyprzedzenia zaplonu. faktycznie tak jak Olo pisze jest dekielek w miejscu gaznika, co pewnie nie zostaje bez wplywu na sprawnosc napełniania cylindra -> moc ale do modelu do ktorego mysle go wcisnac bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Na RC Universe jest jeden post na temat tego 26cm z wieloma wpisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Czy strona www.unite....... jest niedstępna, czy to coś z moim kompem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A ja myślałem, że u mnie dns się znowu sypie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Niedostępna przez jeszcze jakieś 2 godziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 juz dostepne..Nie wiem czy zauwazyliscie jakie serwa pojawily sie w nowosciach.... MArzenie dla tych co lataja w Hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzon Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Co to jest serwo bez silnika "BioMetal powered" ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 To kurczace sie pod wplywem ciepla ciegno z metalu. Cieplo jest wytwarzane poprzez przeplyw pradu poprzes samo ciegno. Patent daawno stosowany w amatorskich konstrukcjach mikro, bardzo mikromodeli RC na hale Tyle ze ktos to w koncu upchal w obudowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 Nie wiem, czy kogoś poza mną to dotknęło, ale zniknęły zamówienia złożone 17, więc radzę sprawdzić i napisać do nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 ATTENTIONOn the 17th of January our web server was accidently shut down by our hosting provider in the USA. Unfortunately this means some customers who made a purchase on the 17th (and paid) may not be able to see the order details in their account section. If this is the case, please email support (Support@unitedhobbiessupport.com) to be issued with a store credit or send support a copy of your invoice so that they can re-key your order and have it dispatched asap. This will only relate to you if you cannot see your order in your "CHECK ORDERS" section. Mieli tego dnia pad serwera i niestety niektóre zamówienia i płatności nie weszły do systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 Pojawiła się nowa ładowarka, odpowiednik BC6, zasilana z 12 i 230V. http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6408 Za połowę ceny jak u nas, ach gdybym jeszcze kilka miesięcy poczytał forum, a teraz zaczął zakupy to bym sporo zaoszczędził i tak wszystko szykuję na wiosenny start. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.