Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Znaczy nie muszę jutro nerwowo wydzwaniać ale spokojnie czekać? :?: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Znając PP to możesz spokojnie i długo czekać. Np. moje zakupy w TowerHobbies trafiły najpierw (widać to było po pieczątkach na kartonie) najpierw do Warszawy (Cargo Okęcie i miejscowy UC), potem do UC w Białymstoku :shock: a dopiero na koniec do mnie do Poznania. Szczęściem choć nie naliczyli cła, ale przesyłka krążyła po Polsce 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Tak Fokker tylko czekanie nam zostało. Ja potrzebuję odbiornik do DX7, już 3 zamówiłem w różnych miejscach, a teraz czekam, czekam, czekam……. Całe szczęście wnuk mi się niedawno urodził, to może On się doczeka. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Zaraz napiszę do sussexa, że jesli dalej czekają na moje cylindry to niech sobie w cholerę je biorą i niech natychmiast wysyłają paczkę!!! :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 NIE, Twoje cylindry ważniejsze, do mnie wkońcu któryś odbiornik dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Całe szczęście wnuk mi się niedawno urodził, to może On się doczeka. XD Mi sie dowcip przypomnial... z bardzo starych i czerwonych czasow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dawne czasy to pikuś, teraz to dopiero kabaret, XXI wiek i w środku europy kraj w którym nie funkcjonuje poczta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Dawne czasy to pikuś, teraz to dopiero kabaret, XXI wiek i w środku europy kraj w którym nie funkcjonuje poczta. Po prostu nasz kraj idzie z duchem czasu i w drodze naturalnej ewolucji poczta analogowa zostaje wypierana przez pocztę "cyfrową" Pytanie tylko jak wydrukować sobie taką ładowarkę czy lipole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Nie wiem jak jest teraz bo ze 2 miechy paczki z UH nie brałem ale wcześniej oni nie podawali kiedy paczka dotarła do polski tylko podawali kiedy wyszła z HK. Od tej daty przeważnie 3 dni robocze i maiłem paczkę w domu. Z 2 wyjątkami: - raz przyszła po 2 dniach - drugi przyszła po 1,5 tygodniu ale nie paczka tylko zawiadomienie z UC. Ja na pocztę nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Normalnie w zamówieniu nie widać historii przesyłki. Widać to dopiero po kliknieciu nr przewozowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Tak z ciekawości napisałem do UH o jakieś wyjaśnienia. Odpisali, że ktos skontaktuje się ze mną, nadając mi: Your support ticket ID is: .....(tu jest kod literowo cyfrowy). Co mam z nim zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Czekać... Na stronie UH jest jak wół napisane, że pracownicy supportu do 15.02 nie pracują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ja też złożyłem zamówienie 12/2/2008 i czekam spokojnie jak przyjdzie w połowie marca to będe sie cieszył ,chociaż ostatni raz od momentu wysyłki przez UH czekałem tylko 5 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dzięki fredzio za twoje wyjasnienia. Teraz już mogę spać spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Jupii! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Właśnie dostałem maila o tym, że moja paczka opuściła magazyn UH! Oby teraz celnicy nie zwrócili na nią uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Ja nie otrzymałem takiego maila po zmianach statusu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czasami takie info wysyłają a czasami nie. Ja na kilka paczek może do 2-3 dostałem takie info. To chyba zależy od ich operatora w magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Czy w ogóle, a jesli tak to w którym momencie zmieni się status Posted z rubryki :Warehouse status ? Jak pisałem moje przesyłka niby dotarła ale ciągle w tej rubryce jest ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Pojawiły się w UH akumulatory A123 LiFe po 16,5$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 JA MAM CALY CZAS PROCESING..CO Z MOIM ZAMóWIENIEM?PISAC DO NICH? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.