Skocz do zawartości

http://www.hobbycity.com ktos zna?

Tomek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 926
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znając PP to możesz spokojnie i długo czekać.

Np. moje zakupy w TowerHobbies trafiły najpierw (widać to było po pieczątkach na kartonie) najpierw do Warszawy (Cargo Okęcie i miejscowy UC), potem do UC w Białymstoku :shock: a dopiero na koniec do mnie do Poznania. Szczęściem choć nie naliczyli cła, ale przesyłka krążyła po Polsce 2 tygodnie.

Opublikowano

Tak Fokker tylko czekanie nam zostało. :D

Ja potrzebuję odbiornik do DX7, już 3 zamówiłem w różnych miejscach, a teraz czekam, czekam, czekam…….

Całe szczęście wnuk mi się niedawno urodził, to może On się doczeka.

:rotfl:

Opublikowano

Zaraz napiszę do sussexa, że jesli dalej czekają na moje cylindry to niech sobie w cholerę je biorą i niech natychmiast wysyłają paczkę!!! :rotfl:

Opublikowano
Dawne czasy to pikuś, teraz to dopiero kabaret, XXI wiek i w środku europy kraj w którym nie funkcjonuje poczta. :(

Po prostu nasz kraj idzie z duchem czasu i w drodze naturalnej ewolucji poczta analogowa zostaje wypierana przez pocztę "cyfrową" :) Pytanie tylko jak wydrukować sobie taką ładowarkę czy lipole...

Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz bo ze 2 miechy paczki z UH nie brałem ale wcześniej oni nie podawali kiedy paczka dotarła do polski tylko podawali kiedy wyszła z HK.

Od tej daty przeważnie 3 dni robocze i maiłem paczkę w domu. Z 2 wyjątkami:

- raz przyszła po 2 dniach

- drugi przyszła po 1,5 tygodniu ale nie paczka tylko zawiadomienie z UC.

Ja na pocztę nie narzekam

Opublikowano

Tak z ciekawości napisałem do UH o jakieś wyjaśnienia. Odpisali, że ktos skontaktuje się ze mną, nadając mi: Your support ticket ID is: .....(tu jest kod literowo cyfrowy). Co mam z nim zrobic?

Opublikowano

ja też złożyłem zamówienie 12/2/2008 i czekam spokojnie :) jak przyjdzie w połowie marca to będe sie cieszył ,chociaż ostatni raz od momentu wysyłki przez UH czekałem tylko 5 dni.

Opublikowano

Jupii! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Właśnie dostałem maila o tym, że moja paczka opuściła magazyn UH! :D Oby teraz celnicy nie zwrócili na nią uwagi :P

Opublikowano

Czasami takie info wysyłają a czasami nie. Ja na kilka paczek może do 2-3 dostałem takie info.

To chyba zależy od ich operatora w magazynie.

Opublikowano

Czy w ogóle, a jesli tak to w którym momencie zmieni się status Posted z rubryki :Warehouse status ? Jak pisałem moje przesyłka niby dotarła ale ciągle w tej rubryce jest ten sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.