sebarc Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja już im pisze od tygodnia każdy dzien maila i ani widu ani słychu poprostu nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Mówiłem Marcin byś wybrał Air Parcel, a nie pocztę pantoflową :devil: Ja wybrałem Air Parcel; zamówienie 6.02 (happy new chinese year :devil: ) i ostatnie info na trackingu paczki mam, że 17.02 miała opuścić Kinkkongowo. Od tego czasu kompletne echo. Nie tracę zimnej krwi i czekam. Obawiam się niestety, że zabulę watolinę bo paczuszka duża (3 kg, ARF inside). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ja już im pisze od tygodnia każdy dzien maila i ani widu ani słychu poprostu nic.. Gdzie można polatać w okolicach Raciborza? OK. Sypię głowę popiołem. Kliknąłem na baner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 jak długo może widnieć status Pending?Po zapłaceniu tez może taki widnieć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ostatnie info na trackingu paczki mam, że 17.02 miała opuścić Kinkkongowo. To jutro-pojutrze powinieneś mieć ją u siebie, o ile celnicy za bardzo nie zainteresują się zawartością - ale oni teraz mają inne rzeczy na głowie, niż przeszkadzanie nam w uprawianiu tego szlachetnego hobby jak długo może widnieć status Pending?Po zapłaceniu tez może taki widnieć?? W statusie płatności czy realizacji zamówienia? Co do płatności, to polecam PayPal - od razu po zapłaceniu status jest "Paid", a opłat 0 (słownie: zero) No i niezaprzeczalny atut, że nikt oprócz PayPala nie zna nr-u naszej karty - a PP chyba można ufać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No ja klikam na to: Order history and status: 1 CHECK ORDERS i w tym check orders mam status Pending.A zostało już dawno zapłacone i kasa z konta pobrana mojemu bratu została....więc nie wiem :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 i w tym check orders mam status Pending No i ja się własnie pytam, czy Pending jest w kolumnie Payment Status, czy Warehouse Status... U mnie po wykonaniu płatności Payment Status od razu zmienia się na Paid, a Warehose Status na Processing - i teraz wszystko zależy od dobrej woli panów z magazynu... Jeszcze jedno możesz sprawdzić: na stronie twojego konta (tej z "1 CHECK ORDERS") wpisz w wyszukiwarkę na samym dole ID twojego zamówienia, wciśnij Lookup i zobacz co się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Wszystkim ktorzy oczekuja na paczki z HK czy tam innych azjatyckich krajow zalecam cierpliwosc - paczka ktora zostala wyslana 19 stycznia dzis dopiero opuszcza magazyn pocztowy ;] Nie ma to jak czekac miesiac na silnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Pokusiłem się właśnie o sprawdzenie ilości zamówień ze statusem printed/processing. Jest ich zaledwie 3547 :shock: :shock: :shock: . To nie dziwota, że trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Dłuuugo czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Problem z iloscia paczek maja nie tylko nasi przyjaciele z Azji ale tez duze opoznienia sa w magazynie pocztowym w Warszawie. Moja paczka jest juz tam od dobrych 3 tygodni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 EEE tam Moja paczka zostala wyslana 16.02 ( sobota ) a wczoraj ( 19.02 ) juz ja otrzymalem. Nigdy nie czekalem dluzej po kupnie niz 10 dni. Moze dlatego ze uzywam PayPala gdzie status na Paid zmienia sie natychmiast. Inna sprawa ze nasi skosnoocy przyslali mi nie to co chcialem . Zamawialem 8 kanalowe corony z synteza a dostalem 4 kanalowe odbiorniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 witam ja mam paid (placilem paypal-em)ale i tak czekam...Zaplacilem juz 3.02 i nadal mam ze przugotowuja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ...Jest ich zaledwie 3547 :shock: :shock: :shock: . ... Kiedy obserwowałem swoje zamówienie to liczba zamówień sięgała 4500. Widać, że Chińcyki mają sprawne małe rączki bo po kilku dniach wakacji uporali się z moim zamówieniem. Wydaje mi się, że duże znaczenie ma fakt, czy kupowany towar jest "In stock", a raczej czy jest "In stock na plusie" w momencie składania zamówienia. Widać, że sklep pozwala na złożenie zamówienia nawet przy ujemnym stanie danego towaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Moja przesyłka już rzekomo opuściła hongkong i powinna być już w warszawie, ale kto wie co dalej będzie się z nią działo... Jak dojdzie do piątku to będę miło zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 która opcja jest lepsza:?? EMS Express (POLAND) 0g - 999g $37.63 czy International (Registered) Air Mail 751g - 1kg $19.95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ta droższa czyli zapewne EMS Express (POLAND) 0g - 999g Chyba, że coś poknociłem ale raczej nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ok a czym sie różnią?Bo brat mi zrobił prezent i kazał sobie pozamawiać i nie wiem która opcje wsiąść?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Ta droższa czyli zapewne EMS Express (POLAND) 0g - 999g Nie szkoda kasy? A i prawdopodobieństwo, że celnicy się zainteresują wieksze... Zależy jeszcze, jak wartościowa jest zawartość przesyłki. EDIT: jak brat zrobił prezent, to bierz same najdroższe rzeczy! Registered to rejestrowana, czyli taki nasz polecony, a EMS to przesyłka kurierska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Brat teraz mi napisał że wziął tą droższą...nie wiem czy szkoda :wink: przesyłka warta 177$...za tyle zakupiłem ale to wraz z przesyłka.Teraz tylko pozostaje czekać a status odrazu si e zmienił.Brat mieszka w Irlandii i angielski ma perfekt więc obczytał co trzeba i ta jest ponoć lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Masz jeszcze AiR Parcel. W zakładce poczty masz wyjaśnione wszystko. EMS idzie najszybciej dlatego najdroższa. Moja nadana jako Air Parcel wysłana 1 lub 2 lutego w kraju była już 7 lutego. Inna sprawa to to kiedy ja ją otrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.