sebarc Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 jak jest 0 to znaczy że ze jest na 0 a dokładniej że jeżeli ty zamówisz w danej chwili towar który jest na 0 to pojawi się -1 i bedzie oznaczac ze jesteś pierwszy na liscie oczekujacych na ten produkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Hej jaką ustawić wartośc deklarowaną paczki która jest warta 51 $ zeby mieć pewność, że nie pójdzie na cło? Aha zamówiłem 2 pakiety, 2 serwa i 1 combo, to czy mogę zaznaczyć toy parts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Nigdy niczego nie zmieniałem, w stosunku do ustawień domyślnych (nawet nie wiem, jak było :oops:) i żadna z 11 paczek nie trafiła na cło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 no jak nie bede nic zmienial to bedzie ze wartosc jest 10$ Czyli tak zostawie. EDIT:I jeszcze jedno, jak płacę kartą kredytową to tam na górze kraj, jest wybrany Hong Kong, ja mam tam wybrać Poland czy to jest kraj do którgo ma ta kasa iść?? A i jeszcze jedno, na górze jest napisane ile kasy i za co to, i w tytule jest napisane tylko że li-po i numery, to tak ma być?? Aha i na górze jest napisane wielkimi literami hexTronik limited , co to oznacza? Bo tak się składa że zamówiłem serwa hextronik, ale w UH było napisane że jest jeszcze 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Wlasnie w UH pojawily sie modele Alfy w dobrej cenie. Teraz tylko czekac az pojawia sie JETY z tej firmy. POki co cala masa mysliwcow z WWII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba_s Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Czy na tej stronie gdzie się płaci, mam podać swoje dane, tzn. billing address- to ma być adres UH czy mój, bo już się w tym wszystkim pogubiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Biling adres i postal adres to Twój adres/dane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 mam pytanie do osob ktorych paczki trafily na clo, ile trwalo dostarczenie paczki po odeslaniu dokumentow do uc?? czyli jak szybko oni to przerabiaja i wysylaja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dzisiaj się pojawiło na stanie (teraz jest 27 szt): http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5310 W cenie poniżej 200 zł masz 6 kanałowy nadajnik z programem heli i wieloma funkcjami, odbiornik, 3 serwa, regler 30A, ładowarkę, pakiet zasilający i pasek nośny. Jak dla mnie - świetna okazja - szkoda tylko że 72 MHz. Pojawiły się dzisiaj 35 MHz, ale chyba bardzo szybko się sprzedały i teraz jes 0 na stanie. Pokazały się też dzisiaj: http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5607 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5357 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 jeśli ktoś czeka na pakiety Loong to już niedługo (oprócz tego wyżej doszedł 1600mah 3s 20C, ja go sobie wybrałem ) Hello Sir, Thank you for shopping at our store. I am sorry for the later reply to your email. May I take this chance to wish you a happy easter on behalf of Hobbycity as well. I am terribly to have you waiting, the next ETA is early April which is in the next 14 days, please feel free to place a backorder so that we can put you on a reserve list. Please do let us know if you have any further questions, we are always here to help. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 witam posiadam karte z mBanku, no i jest na niej znaczek VISA elektron, czy ktos placil juz ta karta ? jesli zaloze konto na paypal to bede potrzebowal karte ? chcialem zamowic kila rzeczy na hobbycity tylko nie wiem jak zaplacic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 musisz mieć eKartę do płatności internetowych ze znaczkiem VISA a nie Visa Electron, w mBanku taka karta 25 PLN na rok kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 dziala z visa electron ale inteligo i volkswagen banku, bylo o tym wszystkim pisane juz wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 karta musi miec opcje placenia przez internet, obojetnie czy jest elektron czy nie. poznac to mozna po tym ze z tylu, przewaznie na pasku gdzie sie podpisujesz jest kilkucyfrowa liczba, malym drukiem. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 w m banku to jest karta wirtualna i kosztuje 25 zł na rok. karta ta jest przeźroczysta, i wybierasz walutę w jakiej chcesz płacić- euro albo dolary. sam posiadam taką i po zarejestrowaniu w paypal płaciłem bez problemu. jedyny mankament to czas oczekiwania na nią - ok 1,5 tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja już oczekuje na kartę i umowę 3 tydzień w PKO inteligo. Kurier miał przywieść a jakoś go nie widać, nic trzeba będzie dzwonić a jak każą czekać to założę sobie jeszcze konto w mbanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ale w sklepach można i paypalem płacić? do tego wystarczy zwykła visa? mam konto w BGŻ, tam visa kosztuje 3zł/miesiąc http://www.bgz.pl/u235/navi/112580 nada się taka?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi-000 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja zadzwoniłem do paypala i tam się o wszystko wypytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 e to lipa :/ czyli aby placic w paypalu musze miec karte w jakims banku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 W jakimkolwiek. Nie chodzi tu o rodzaj banku tylko o rodzaj karty płatniczej/kredytowej. Możesz to przeczytać we wcześniejszych postach lub na stronie PayPal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.