Ładziak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nawet serwis im działa! Co prawda z prędkością zamyślonego ślimaka, ale to zawsze lepsze niż nic . Ponad miesiąc temu wysłałem im dwie uszkodzone ładowarki (jednej by się nie opłaciło!), a kilka dni temu dostałem informację mailem, że sprzęt zostaje wymieniony i odesłany do mnie. Od wczoraj nowe ładowarki są już u mnie :jupi: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ładziak, ile płaciłeś za przesyłkę do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Wysyłka listu priorytetowego poleconego w postaci koperty bąbelkowej zawierającej dwie ładowarki (waga całości tuż poniżej 1 kg) kosztowała mnie 50 zł 30gr. Tu można sprawdzić ceny: http://poczta-polska.pl/cennik.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 jesli potrzebujesz cos szybko, to mozesz posluzyc sie moja karta, przelejesz kase na moje konto a ja zaplate, a reszte przeleje Ci z powrotem (pokrywasz koszta - 50 gr przelew)dla mnie to nie jest ptoblem Wielki pozytyw dla tego uzytkownika Edit: jak sprawdzic gdzie sie znajduje moja przesyłka? Przy napisie "shipped" mam jakis ciąg liczb, ktory zarazem jest odnośnikiem do "HongKongPost" i co potem? Nic pokazuje mi nic konkretnego ;p prosi o wpisanie czegos, i to mam wpisać ten numer ktory jest linkiem, czy ID paczki na poziomie sklepu? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_ Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 widze musze pobierac oplate za dokonanie przelewu na konto w UH :twisted: do chetny - nie wchodzi w gre danie mi kasy do reki - tylko na konto wplata przeliczona po kursie paypal + nadwyzka 7% jak by sie kurs zmienil, oraz 2 zl dla mnie nie wchodzi w gre również przelew na moje kto po tym jak ja zaplace ja sobie ufam - wam nie do konca nadwyzke potem zwracam - to jest zabezpieczenie dla mnie - ja nie bede zakladal chyba ze 1gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Przy napisie "shipped" mam jakis ciąg liczb, ktory zarazem jest odnośnikiem do "HongKongPost" i co potem? Nic pokazuje mi nic konkretnego ;p prosi o wpisanie czegos, i to mam wpisać ten numer ktory jest linkiem, czy ID paczki na poziomie sklepu? "Hągkągska" poczta nie zdążyła jeszcze przetworzyć numeru tej przesyłki. Gdy wejdziesz za kilka godzin, będziesz widział aktualny status do momentu opuszczenia przez przesyłkę granic Hong-Kongu. To i tak nieźle, mając na uwadze nowoczesność w domu i zagrodzie Poczty Polskiej :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Jeżeli przesyłka jest śledzona jako "Registered letter" to status się nie zmieni. Ja miałem tylko komunikat "The item left Hong Kong for its destination on 13-Apr-2008" i paczkę za kilka dni w domu. Status ten nie zmienił się do dziś. Poprzednio to była faktycznie paczka (parcel) i status był śledzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tost Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 faktycznie. Mam registered letter, także nie bede czekał na zmiane statusu, za to w oknie na listonosza :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 faktycznie.Mam registered letter, także nie bede czekał na zmiane statusu, za to w oknie na listonosza :] Pozdrawiam Spokojenko Do mnie doszedł po 5 dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 mam pytanie, własnie stałem się platinum jakie korzysci ma ta ranga poza niektórymi mniejszymi cenami za produkty. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 ja nie odczułem żadnych korzyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 W UH pojawiły się silniki AXI. Są dwa razy tańsze niż w sklepach europejskich! :shock: :? Nadal pozostają ponad dwa razy droższe od swoich kopii typu Turnigy, choć zaczynają być warte grzechu, zwłaszcza dla wymagających modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dzisiaj pojawiła sie nowa partia silników AXI do modeli o masie nawet 16 kg. Tydzień temu zakupiłem mały piankowy model Su-31, którego nie ma na wyświetlanej ofercie sklepu. Model jest już w kraju od 21.05. Nie oferują go na stronie i pewnie dlatego od 2 tygodni jest jeszcze jeszcze 15 szt. Model ma 102 cm rozpiętości, w komplecie regulator 25 A, silnik o ciągu stat. do 1200 g i całą galanterię. http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffik Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja widze normalnie ten model w ofercie.. 11 szt na ta chwilke... Jak dojdzie i zlozysz napisz posta, chetnie sie dowiem cos wiecej o tym modelu i wyposazeniu jakie dali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek LP Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Widzisz bo wszedłeś przez link podany przeze mnie. Spróbuj go wyszukać wchodząc normalnie - czyli przez stronę startową. Nie ma tego modelu w ofercie. Jak model przyjdzie to coś napiszę. Edit: Poprawiam: Oferta nie jest widoczna, kiedy przeglądasz modele wchodząc przez All Planes, trzeba wybrać przez foam RTF (not GWS) i wtedy już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jest ogólnie dostępny wchodzisz na Planes ARF/RTF>Foam RTF(Not GWS) i na drugiej stronie zostało ich jeszcze 10 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Niestety w UH już nie ma silników DL-50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 czy ktos zauwazyl ze zniknely sv i dl?? moze wiadomo cos na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No ja właśnie zauważyłem ;] Chyba pozostaje napisać maila do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ciekawe co za silnik wsadzę do budowanej właśnie Katany 2m.Ehhh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.