Patryk Sokol Opublikowano Niedziela o 20:44 Opublikowano Niedziela o 20:44 35 minut temu, robertus napisał: @Patryk Sokol poradzisz coś? Problem jest tutaj: W Belfegorze spokojnie można przyjąć 100% powierzchni, bo statecznik ma bardzo komfortowe warunki pracy.
robertus Opublikowano Poniedziałek o 14:25 Autor Opublikowano Poniedziałek o 14:25 Nie dało się ustawić Tail effectiveness na 100%, tu jest na 90% Czyli jak ustawię na 80mm to będzie dobrze?
krzysiek 1 Opublikowano Poniedziałek o 14:55 Opublikowano Poniedziałek o 14:55 Witam Spróbuj tego programu https://mfcr.de/tools/ można tam wstawić obydwa skrzydełka i porównasz z innymi /WinLaengs4 v3.6/ pozdrawiam 1
robertus Opublikowano Poniedziałek o 16:16 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:16 Super jest ten program. Dzieki Krzyśku!
robertus Opublikowano wczoraj o 17:09 Autor Opublikowano wczoraj o 17:09 Do SC jeszcze wrócę. Zrobiłem zastrzały, działające. Zastrzał jest na zawiasie. Na potrzeby transportu zrobiłem uchwyt magnetyczny, który go przytrzymuje przy skrzydle. Wzmocniłem lotki przez wklejenie pręta węglowego i oklejenie papierem. i w samolocie Do dolnego skrzydła jest mocowany śruba nylonową, tą samą którą mocuję skrzydło. 1
zbjanik Opublikowano wczoraj o 18:30 Opublikowano wczoraj o 18:30 Fajna jest ta "mechanizacja zastrzałów".
Rekomendowane odpowiedzi