Patryk Sokol Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia 35 minut temu, robertus napisał: @Patryk Sokol poradzisz coś? Problem jest tutaj: W Belfegorze spokojnie można przyjąć 100% powierzchni, bo statecznik ma bardzo komfortowe warunki pracy.
robertus Opublikowano 20 Kwietnia Autor Opublikowano 20 Kwietnia Nie dało się ustawić Tail effectiveness na 100%, tu jest na 90% Czyli jak ustawię na 80mm to będzie dobrze?
krzysiek 1 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Witam Spróbuj tego programu https://mfcr.de/tools/ można tam wstawić obydwa skrzydełka i porównasz z innymi /WinLaengs4 v3.6/ pozdrawiam 1
robertus Opublikowano Poniedziałek o 16:16 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:16 Super jest ten program. Dzieki Krzyśku!
robertus Opublikowano Wtorek o 17:09 Autor Opublikowano Wtorek o 17:09 Do SC jeszcze wrócę. Zrobiłem zastrzały, działające. Zastrzał jest na zawiasie. Na potrzeby transportu zrobiłem uchwyt magnetyczny, który go przytrzymuje przy skrzydle. Wzmocniłem lotki przez wklejenie pręta węglowego i oklejenie papierem. i w samolocie Do dolnego skrzydła jest mocowany śruba nylonową, tą samą którą mocuję skrzydło. 1
zbjanik Opublikowano Wtorek o 18:30 Opublikowano Wtorek o 18:30 Fajna jest ta "mechanizacja zastrzałów".
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. robertus Opublikowano 21 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 godzin temu A tu taki spacer po nierównym ogrodzie. Będę go wyważał na jakoś poniżej 80mm, 77-75. Waga do lotu będzie około 3450gram co daje szokujące 32g/dm2. Czekam na minimalny wiatr bo będzie latał jak gazeta - mam nadzieję. 6
Rekomendowane odpowiedzi