xcmichal Opublikowano Niedziela o 15:06 Opublikowano Niedziela o 15:06 Jest!!!!! Rok oczekiwania! Tylko jak to zrobić żeby żona się nie skapnęła... 🤣
robas69 Opublikowano Niedziela o 16:17 Opublikowano Niedziela o 16:17 Ja przed chwilą sprawdzałem. Smyka ani widu.
Patryk Sokol Opublikowano Niedziela o 16:18 Autor Opublikowano Niedziela o 16:18 1 minutę temu, robas69 napisał: Ja przed chwilą sprawdzałem. Smyka ani widu. 1 godzinę temu, Patryk Sokol napisał: Model będzie na stronie jakoś w połowie listopada, a produkcja już trwa.
samolocik Opublikowano Niedziela o 20:15 Opublikowano Niedziela o 20:15 Jak SMYK będzie na stanie magazynowym, dostępny "od ręki" i arthobby poinformuje mnie mailowo jako stałego klienta o możliwości zakupu to rozważę zakup bo generalnie mi się podoba ten szybowiec🙂
RobRoy Opublikowano Niedziela o 20:30 Opublikowano Niedziela o 20:30 5 godzin temu, xcmichal napisał: Jest!!!!! Rok oczekiwania! Tylko jak to zrobić żeby żona się nie skapnęła... 🤣 Jak to jak .... dobry sex ... i no problem .... 😉 2
pepcio Opublikowano Poniedziałek o 13:56 Opublikowano Poniedziałek o 13:56 21 godzin temu, robas69 napisał: Ja przed chwilą sprawdzałem. Smyka ani widu. Na niemieckiej stronie też brak towaru. Widocznie szybko się rozeszły. Cena 759 EURO (3226 PLN) za goły model bez wyposażenia to dla mnie Kosmos😵. To tylko ocena z perspektywy kieszeni emeryta. Mocno subiektywna. Serio, nie widzę w nim nic takiego cennego. Oj, trudno będzie żonie jednak to wytłumaczyć.
robas69 Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Opublikowano Poniedziałek o 18:52 Ja nie mogę sprzedać za 2,5 kzł nowego modelu Pilatusa B4 w pełni wyposażonego do lotu /rozpiętości 3 m/. Ale z drugiej strony biorąc pod uwagę ceny ARF makiet Oldgliders o podobnej skali to nie jest strasznie duza cena.
robas69 Opublikowano Wtorek o 19:54 Opublikowano Wtorek o 19:54 https://www.pp-rc.de/FLUGMODELLE/PW-5-Smyk-Art-Hobby-3-4m.htm?a=article&ProdNr=A3063&p=4 1
samolocik Opublikowano Wtorek o 21:47 Opublikowano Wtorek o 21:47 Miło, że sprzedawca na niemieckiej stronie chwali się, że Patryk projektował aerodynamikę. Na stronie arthobby zamiast SMYKA jest przynajmniej rabat 12% na inne modele, bodajże do 9 listopada https://www.arthobby.pl/szybowce/ 1
Patryk Sokol Opublikowano Wtorek o 21:50 Autor Opublikowano Wtorek o 21:50 1 minutę temu, samolocik napisał: Miło, że sprzedawca na niemieckiej stronie chwali się, że Patryk projektował aerodynamikę. Ech, gdybyś tylko wiedział jak bardzo mnie to bawi i dlaczego 1 1
Rekomendowane odpowiedzi