xcmichal Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Jest!!!!! Rok oczekiwania! Tylko jak to zrobić żeby żona się nie skapnęła... 🤣
robas69 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Ja przed chwilą sprawdzałem. Smyka ani widu.
Patryk Sokol Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 1 minutę temu, robas69 napisał: Ja przed chwilą sprawdzałem. Smyka ani widu. 1 godzinę temu, Patryk Sokol napisał: Model będzie na stronie jakoś w połowie listopada, a produkcja już trwa.
samolocik Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jak SMYK będzie na stanie magazynowym, dostępny "od ręki" i arthobby poinformuje mnie mailowo jako stałego klienta o możliwości zakupu to rozważę zakup bo generalnie mi się podoba ten szybowiec🙂
RobRoy Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 5 godzin temu, xcmichal napisał: Jest!!!!! Rok oczekiwania! Tylko jak to zrobić żeby żona się nie skapnęła... 🤣 Jak to jak .... dobry sex ... i no problem .... 😉 2
Rekomendowane odpowiedzi