paweln7 Opublikowano Poniedziałek o 09:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:09 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!!! Jeden od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano Poniedziałek o 11:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:50 4 godziny temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!! Nooo dwa spalinowe motory robią wrażenie . Super. Ja jestem zbyt mało doświadczonym pilotem aby się odważyć latać dwusilnikowcem spalinowym: jak zdechnie jeden motor to robi się problem no chyba ,że ktoś świetnie lata. Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano Poniedziałek o 15:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:55 6 godzin temu, paweln7 napisał: Jeden od Ciebie Hahaah! To juz DRUGI dwusilnikowiec z moim (jednym) silnikiem 😂 Jak Wam stana (silniki oczywiscie ), to NIE do mnie pretensje!!! 4 godziny temu, Ares napisał: Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć. Jarku? Ja nie wiem co to jest wyklon, a Ty chcesz jeszcze wiedziec, dlaczego jeden MA ten wyklon, a drugi NIE MA 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano Poniedziałek o 17:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:53 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model . Ok. Sory nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 15 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.To co na foto waży 450g.Czy to dużo nie wiem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi