paweln7 Opublikowano Poniedziałek o 09:09 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:09 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!!! Jeden od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano Poniedziałek o 11:50 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 11:50 4 godziny temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!! Nooo dwa spalinowe motory robią wrażenie . Super. Ja jestem zbyt mało doświadczonym pilotem aby się odważyć latać dwusilnikowcem spalinowym: jak zdechnie jeden motor to robi się problem no chyba ,że ktoś świetnie lata. Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano Poniedziałek o 15:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 15:55 6 godzin temu, paweln7 napisał: Jeden od Ciebie Hahaah! To juz DRUGI dwusilnikowiec z moim (jednym) silnikiem 😂 Jak Wam stana (silniki oczywiscie ), to NIE do mnie pretensje!!! 4 godziny temu, Ares napisał: Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć. Jarku? Ja nie wiem co to jest wyklon, a Ty chcesz jeszcze wiedziec, dlaczego jeden MA ten wyklon, a drugi NIE MA 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:11 Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares Opublikowano Poniedziałek o 17:53 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:53 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model . Ok. Sory nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 9 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.To co na foto waży 450g.Czy to dużo nie wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi