paweln7 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 1 godzinę temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!!! Jeden od Ciebie
Ares Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 4 godziny temu, jarek996 napisał: Pracujace DWA silniki, to miod na uszy!! Nooo dwa spalinowe motory robią wrażenie . Super. Ja jestem zbyt mało doświadczonym pilotem aby się odważyć latać dwusilnikowcem spalinowym: jak zdechnie jeden motor to robi się problem no chyba ,że ktoś świetnie lata. Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć.
jarek996 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 6 godzin temu, paweln7 napisał: Jeden od Ciebie Hahaah! To juz DRUGI dwusilnikowiec z moim (jednym) silnikiem 😂 Jak Wam stana (silniki oczywiscie ), to NIE do mnie pretensje!!! 4 godziny temu, Ares napisał: Jarku a dlaczego prawy silnik ma wykłon a lewy nie? Opisz to dokładniej bo chciałbym to zrozumieć. Jarku? Ja nie wiem co to jest wyklon, a Ty chcesz jeszcze wiedziec, dlaczego jeden MA ten wyklon, a drugi NIE MA 😂
Grzesiek Opublikowano 25 Listopada Autor Opublikowano 25 Listopada Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model .
Ares Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 1 godzinę temu, Grzesiek napisał: Ares zadaj to pytanie do Pawła,bo to jego model . Ok. Sory nie zauważyłem.
Grzesiek Opublikowano 26 Listopada Autor Opublikowano 26 Listopada Tak to wygląda na dzień dzisiejszy.To co na foto waży 450g.Czy to dużo nie wiem. 2
jarek996 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada Grzesiek, jak Ci zabraknie pradu do Twojej "wycinarki", to mozesz sobie kupic TO: Islander 1270mm Spannweite Bausatz 2 Motorig, € 80,- (35713 Eibelshausen) - willhaben 1
Grzesiek Opublikowano 27 Listopada Autor Opublikowano 27 Listopada Troche prac przy elektronice.Przedłużacze itp. 2
Andrzej68IX Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada A miałem takiego "Islandera" - klang cudowny Video youtu.be/SaHtyNG6tZI
Grzesiek Opublikowano 27 Listopada Autor Opublikowano 27 Listopada Podobaja mi sie spaliniaki wielo silnikowe ale boję się tej synchronizacji i jak jeden zgaśnie.
Grzesiek Opublikowano 2 Grudnia Autor Opublikowano 2 Grudnia I troszke popchnięta robota.Tak to wygląda. 2
mirolek Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Bardzo nowocześnie się prezentuje jak na model retro z odsłoniętymi gwiazdami Jak rozwiązałeś wkładanie do modelu pakietu - demontaż skrzydła? ms
rkrzysztof Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Tutaj aż się prosi pakiet umieszczony w nosowej części kadłuba.
mirolek Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Cytat Tutaj aż się prosi pakiet umieszczony w nosowej części kadłuba. Tez tak sadzę ale nie widzę klapki w przedniej części kadłuba ...chyba, że wyjmowany element jest od podszybia aż do nosa , inaczej po każdym locie trzeba będzie demontować skrzydło. ms
Grzesiek Opublikowano 3 Grudnia Autor Opublikowano 3 Grudnia 1 godzinę temu, mirolek napisał: Tez tak sadzę ale nie widzę klapki w przedniej części kadłuba ...chyba, że wyjmowany element jest od podszybia aż do nosa , inaczej po każdym locie trzeba będzie demontować skrzydło. ms Tak wyjmowany jest element od podszybia aż do nosa.Fotki popołudniu. 3 godziny temu, mirolek napisał: Bardzo nowocześnie się prezentuje jak na model retro z odsłoniętymi gwiazdami Jak rozwiązałeś wkładanie do modelu pakietu - demontaż skrzydła? ms Trochę epoki pomieszane ale czemu nie.Co do pakietu odpowiedź wyżej. Wogóle ten model to zlep z odpadow materiału balsa styrodur i sklejka lipowa z warzywniaka 😀
pepcio Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia Te podwozie to od Wicherka? Lepiej wyglądałoby jakby było al'a Bryza.
Ares Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 4 godziny temu, Grzesiek napisał: Trochę epoki pomieszane ale czemu nie. E tam wszystko jest spoko , przecież to nie jest makieta . Ma ładnie wyglądać i dobrze latać a patrząc jak budujesz co do tego nie ma wątpliwości. Ja w porównaniu do ciebie buduje swojego dwusilnikowca w ślimaczym tempie. 1
mirolek Opublikowano 4 Grudnia Opublikowano 4 Grudnia Nie wiem na jakim pakiecie będziesz latał, obstawiam 1800mAh i raczej do samego przodu to on się nie zmieści....klocek z epp proponuję aby nosek zabezpieczyć. ms
Rekomendowane odpowiedzi