Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 11 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 Lutego Mało się ostatnio dzieje , ustawiłem geometrię modelu , kąty zaklinowania i zabrałem się za wykonanie oprofilowania przejścia kadłuba w skrzydło . 9
jarek996 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Godzinę temu, Lucjan napisał: i zabrałem się za wykonanie oprofilowania przejścia kadłuba w skrzydło Jeden z momentow, ktory mnie zawsze niepokoi, jak mysle o jakiejs polmakiecie 😅 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 16 Lutego Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 Lutego Czas przymierzyć silnik i rozlokować wstępnie osprzęt . 13 1
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano Wtorek o 17:23 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Wtorek o 17:23 Zestaw rur wydechowych gotowy do dalszej obróbki. Podstawka pod zbiornik paliwa. 6
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lucjan Opublikowano 19 godzin temu Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 godzin temu Dzisiaj zrobiłem kilka drobiazgów. 8
Rekomendowane odpowiedzi