endriuRC Opublikowano Sobota o 08:19 Opublikowano Sobota o 08:19 Uprzejmie donoszę że stałem się posiadaczem tego pięknego samolotu 😊. Na początek totalny przegląd wszystkich elementów, kabli, serw, mocowań itp. Śmigła zamówione w trzech rozmiarach aby sprawdzić ciąg statyczny. Folia na pokrowce czeka na docięcie. Zastanawiałem się czy przedłuzyć ten temat ale taka konstrukcja musi być zfinalizowana do samego oblotu. 4
Ares Opublikowano Sobota o 11:12 Opublikowano Sobota o 11:12 Ładny. Widzę że benzyna?A podwozie chowane ma?
endriuRC Opublikowano Sobota o 12:01 Opublikowano Sobota o 12:01 48 minut temu, Ares napisał: Ładny. Widzę że benzyna?A podwozie chowane ma? Benzyna 50cm z ruzrusznikiem +podwozie chowane
endriuRC Opublikowano Poniedziałek o 11:26 Opublikowano Poniedziałek o 11:26 Wychylenia lotek 20mm góra dół expo 30% Wysokość 20mm góra dół expo 30% Kierunek 40mm lewo prawo expo 40% Nie lubię dual rate czy takie wychylenia będą dobre do oblotu czy coś poprawić ?
Ares Opublikowano Poniedziałek o 12:45 Opublikowano Poniedziałek o 12:45 O widzisz a ja z kolei nie znoszę Expo. Jak operuję delikatnie drążkiem czuję się jakby mi ktoś radio wyłączył. Od 20 lat expo 0% ale to każdy lubi inaczej.
Rekomendowane odpowiedzi