Popular Post Lucjan Posted November 25 Popular Post Share Posted November 25 Kolejny model z mojej listy . Dzisiaj otrzymałem przesyłkę z wycinanką . Zobaczymy w trakcie montażu jak spasowane są elementy. Plan montażowy bardzo dokładny. Przeszklenie kabiny mogło by być lepsze, laminat maski kiepski. To takie uwagi na pierwszy rzut oka . 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Posted November 29 Author Share Posted November 29 Przymiarka przodu kadłuba i od razu znajduję kilka błędów utrudniających montaż. Ja sobie zn nimi poradziłem bez problemu , ale tak być nie powinno. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulusr Posted November 29 Share Posted November 29 Zasiadam i obserwuję. Czeka na mnie TA 152 1:4 z tej firmy. Ale to dopiero za jakiś czas. Silniczek fajny. EME są spoko. Skrzydło jest jednoczęściowe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucjan Posted November 29 Author Share Posted November 29 Płat składa się z dwóch skrzydeł łączonych rurą średnicy 25 m.m. i przykręcany jest do kadłuba śrubami. Może zrobię go w całości ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkdarch Posted Friday at 04:41 PM Share Posted Friday at 04:41 PM Miałem cheć na Corsarza 1:5 ale trochę drogo wychodziło.Za taką kasę takie kwiatuszki🥺. Gwiazda się klania dla tej foczki a nie dwusów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietrku Posted Friday at 05:05 PM Share Posted Friday at 05:05 PM Dora miała silnik rzędowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkdarch Posted Friday at 07:09 PM Share Posted Friday at 07:09 PM Sorki ale nie zauważyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts