Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pepcio Opublikowano 14 Marca 2025 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 Marca 2025 Modelarstwo lotnicze RC nie uznaje granic ani klimatu.🙂 9
ahaweto Opublikowano 15 Marca 2025 Opublikowano 15 Marca 2025 Obejrzałem kilkanaście filmów z dokonaniami modelarzy i pilotów amatorów z Afryki. Podziwiam ich samozaparcie. Dla nich to hobby jest napewno bardzo drogie. Próby wzbicia się w powietrze amatorów pilotów na własnych konstrukcjach niekiedy wzbudzają uśmiech a niekiedy są na pograniczu tragedii.
RomanJ4 Opublikowano 15 Marca 2025 Opublikowano 15 Marca 2025 Kiedyś natrafiłem na filmik(szkoda, że go sobie nie zostawiłem) o zbudowaniu przez afrykanina silnika spalinowego z takich elementów(dosłownie śmieci) i w taki sposób, na widok których każdy popukałby się w głowę. A jednak działał..
Czaro Opublikowano 18 Marca 2025 Opublikowano 18 Marca 2025 Wygląda, że to rzeczywiście może być modelarstwo.
Borim Opublikowano 22 Marca 2025 Opublikowano 22 Marca 2025 Modelarstwo dochodzi do każdego zakątka tego świata.
Rekomendowane odpowiedzi