Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Janekm napisał:

Patryk,

Dziękuję bardzo, całe życie człowiek się uczy, podarowałeś kawał użytecznej dla mnie wiedzy :)

W poprzednim poście tego nie napisałem, ale teraz chcę to naprawić: Twoja Iskra to przykład pięknej pracy modelarskiej, tzn. takiej konstrukcji drewnianej, która tak bardzo cieszy oko, że człowiekowi szkoda ją malować czy też pokrywać folią.

Wybrałeś już może malowanie dla swojej Iskry? 

A dziękuję za uznanie :)

A co do malowania to waham się miedzy dwoma. 

Albo jedyne cywilne:

IMG_20251023_222739(2).thumb.jpg.eb02e77dfbec5f34202e2357dda8c861.jpg

Albo rekinek

IMG_20251023_222817(1).thumb.jpg.078e8064ada6a1ee0322d0a44b68c1b5.jpg

Opublikowano

:) To jak Ty chory masz takie tempo, to aż strach pomysleć co to będzie jak już będziesz w pełnej formie :) 

Gratuluję, pięknie Ci idzie.

Rok temu w ramach ćwiczeń wingfoila gdy Zegrze zamarźnie sprawiłem sobie też deskę, tzwn. surfskate`a, czyli deskę gdzie przednie kółka są zawieszone w sposób umożliwiający naśladowanie ruchów deski surfingowej (można jechać do przodu poprzez sam balans ciała i taką płaską sinusoidę). Całkiem fajnie jeździ się na tym i z wingiem, acz problemem jest znalezienie miejsca, płaskiego, dużego, odkrytego, by wiatr ładnie wiał i najlepiej poasfaltowanego. Więc wobec braku takiej powierzchni gdy tylko Zegrze odmarzło (jeszcze unosiła się na wodzie kaszka lodowa) wskoczyłem w zimową piankę i latałem nad wodą.

Ale potencjał w takich deskach jest, to fakt :) 

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.