ZKA Opublikowano wczoraj o 11:37 Opublikowano wczoraj o 11:37 16 godzin temu, micsur napisał: Ten na plastikowej podstawce , to KMD-2,5 samozapłonowy. Na dawne lata bardzo dobry motorek. używałem go w kilku modelach Fakt w tamtych latach był b. dobrym samozapłonem do uwięzi i na radio też można było polatać . Mam ich jeszcze kilka w tym jeden przerobiony na żarowy .
latacz Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu A ja zachwycam się Gasparin / CO2 -możesz jeszcze jakieś bardziej szczegółowe zdjęcie ? może próbowałeś "odpalić" ? bardzo bardzo dawno temu bawiłem się styropianowym modelikiem napędzanym czeskim modela -ale Gasparin przy tym czeskim tworze to jak Rolls-Royce przy silniku od traktorka dzik....
Paweł Prauss Opublikowano 17 godzin temu Autor Opublikowano 17 godzin temu 52 minuty temu, latacz napisał: A ja zachwycam się Gasparin / CO2 -możesz jeszcze jakieś bardziej szczegółowe zdjęcie ? może próbowałeś "odpalić" ? bardzo bardzo dawno temu bawiłem się styropianowym modelikiem napędzanym czeskim modela -ale Gasparin przy tym czeskim tworze to jak Rolls-Royce przy silniku od traktorka dzik.... Nie uruchamiałem go, więcej zdjęć zrobię w piątek.
MASK Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 5 godzin temu, latacz napisał: (...) Gasparin przy tym czeskim tworze to jak Rolls-Royce przy silniku od traktorka dzik.... I Gasparin i Modela - oba czeskie Gasparin w CO2, to jak Ronald Valentine w spalinowych.
Rekomendowane odpowiedzi