endriuRC Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Temat bardzo wrażliwy w ostatnich latach. Wspierasz wośp ? Ja osobiście wspierałem przez kilkanaście lat, jakieś 25lat temu sam potrzebowałem pomocy ze sprzętu ufundowanego przez wośp lecz dzisiaj uważam że za dużo polityki jest wrzucane w tą zbiórkę. 3
robert.pilot Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Wspierałem, wspieram i będę wspierać do końca świata... Mój syn 25 lat temu po urodzeniu potrzebował specjalistycznego sprzętu. Gdyby nie ten sprzęt odwiedzałbym syna na cmentarzu. Ten, kto nigdy nie był w takiej sytuacji, to szuka dziury w całym... i nie życzę jemu tego co z żoną przeżyliśmy... 4
samolocik Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Czy potrzebujemy akurat tego tematu na forum? Są osoby za i są przeciw i każdy(a) z tej grupy ma swoje, mocne argumenty aby stać przy swoim stanowisku.
wojcio69 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Chcemy tutaj poruszać ten temat? Każdy ma rację, a racja jest jak d*pa. Każdy ma swoją.Wysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka
Shock Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu Kto chce to pomoże orkiestrze a kto nie to nie. I nic nikomu do tego...
Rekomendowane odpowiedzi