Shock Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu 44 minuty temu, AndrzejC napisał: Jarku ze Szwecji 😋.... Nie czytasz, ale przeczytasz...(doniosą Ci😀) Jak byś trzymał język na wodzy to nie musiałbyś takich wyznań tutaj wypisywać . A tak to kolegę straciłeś ,ostrzeżenie dostałeś a to wszystko zupełnie niepotrzebnie... Ale może z czasem ...
AndrzejC Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, Shock napisał: Jak byś trzymał język na wodzy to nie musiałbyś takich wyznań tutaj wypisywać . Ja myślę,że po prostu szkoda gadać. Ja Faceta naprawdę lubię. Nic do Niego nie mam. Napada na mnie od lat, docinki, uszczypliwości delikatne, ale są... W moich tematach próbował, ale w sumie za cienki jest, więc atakuje gdzie może. I nawet teraz, niby nie czyta, a czyta. Nie może chyba żyć beze mnie na tym forum. A ja Go i tak lubię. I tak sobie myślę, że dobrze by było, żeby jednak także nasz super forumowicz Jarek zw Szwecji jednak też trzymał język na wodzy. I będzie git. Przepraszam za prywatę, ale tym razem nie ja zacząłem. A.C.
Rekomendowane odpowiedzi