rapier Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Jacku a czy umiesz czytac? przeciez ostatnich kilka postow wlasnie o tym mowimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 właśnie doszedł do mnie moduł HC i ten odbiornik. Podłączyłem do Turnigy 9x i brak komunikacji. Z kolei na stronie HK ten mały odbiornik jest niby dedykowany tylko pod te małe aparatury http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9041&Product_Name=Hobby_King_2.4Ghz_6Ch_Tx_&_Rx_(Mode_1) Ciekaw jestm po prostu co źle robię heh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 zbindowales odbiornik z nadajnikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Włączam odbiornik, naciskam przycisk w module nadajnika, włączam nadajnik, wyłączam. Tak to robię i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 a zwore masz zalazona w odbiorniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Niet, a gdzie ją wtyknąć?? No i jak całość podłączyć, baterie pod batt a zworkę gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Aj, nie poczytałem instrukcji. Wszystko gra i buczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No! Prawdziwy modelarz nigdy nie czyta instrukcji - prawdziwy modelarz wszystko kupuje dwa razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Hehe, fakt, jeśli chodzi o instrukcje to tak na prawdę czytałem może 4 razy coś takiego w swoim życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Zastanawiam się, co robili Ci wszyscy nieczytający jak jeszcze nie było internetu :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinksu Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Przede wszystkim metoda prób i błędów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Chyba prób i wybuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Pytanie dla posiadaczy . Dzis chcialem polatac na roznicowych lotkach Jak wlaczyc by lotki dzizlalay na dwoch kanalach Bo mnie juz szlag trafia walcze z tym od wczoraj Poza tym nie wiem jak wlaczyc inny kanal powyzej 4 podpinam serwa i nic Probowalem juz na odbiornikach 6 kan i 8kanalowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To ja CI powiem bo miałem ten sam problem. Musisz przypisać pozostałe przełączniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 tzn? Edit. No nikt nie podpowie ? dobra zakladam Ygreka i ide polatac Bo ladna pogoda :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie pamiętam jak nazywa się ta opcja, ale w niej przypisujesz 5 pozostałych kanałów do przełączników. Nie mam w tej chwili tego nadajnika w domu. Po przyporządkowaniu wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie pamiętam jak nazywa się ta opcja, ale w niej przypisujesz 5 pozostałych kanałów do przełączników. Nie mam w tej chwili tego nadajnika w domu. Po przyporządkowaniu wszystko działa. Pewnie chodzi o opcję nazwaną "AUX-CH" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 nikt nie wie jak podlaczyc lotki na dwa kanaly? w opcji AUX-CH jak ustawic 6 kanal? na co ? w zakladce flaperon mam napisane ze jest wlaczony co jeszcze zmieniac? dobra znikam ,jade polatac Pozdrawiam serdecznie Janosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a ustawiłeś te wartości odnośnie wychylenia niżej w menu flaperon? bo domyślnie jest na 0, czyli brak wychylenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 wszystkie cztery dalem na 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.