Stanisław_ Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Witam Jako ze nikt nie chce go to pomysalem Ze dam go muzeum lotnictwa w Krakowie. Dobrze robię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Chcieć ,to chciało by wielu.Muzeum przyjmie go na pewno z otwartymi rękami i wielką pompą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam Model wisi pod sufitem i szkoda żeby tak było. Dlatego proponuję wymianę PZL-26 za małą tokarkę do metalu. Myślę że oferta spodoba się. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A za 4-pak? chętnie przyjmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław_ Opublikowano 23 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Kolego MURDOCK nieładnie wyśmiewać prace innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Nie wyśmiewam a podziwiam. Chętnie bym przyjął model lecz jest w sferze marzeń ze względu na koszt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 proszę o kontakt na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Witam PZL-26 zmienił właściciela będę się starał żeby w 2014 poleciał. Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Trzymam kciuki i liczę na kontynuację wątku! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam prace przy PZL26 powoli ruszyły,napędy sterów wysokości i kierunku zamontowane,kółko ogonowe również.Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jest to piękny duży model,tylko mi się nie podobają te sznapy metalowe na wysokości,do takiego potwora troszkę za słabe. Ja też buduje modele o rozpiętości ponad 3 metry,stosuje te same szapy 3mm tylko wyrywam z nich bolce,sznapy przewiercam wiertłem 2mm,w dżwigni wiercę otwór 3mm i daję tulejkę dystansową z rurki mosiężnej,całość skręcam śrubką 2mm wtedy mam pewny sznap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam dziękuję za radę mam tylko pytanie czy śruba skręcająca snap przy silniku benzynowym nie ma tendencji do odkręcania się. Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie odkręca się po regulacji sterów nakrętkę zakręcam na loctite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Silnik do PZL 26 Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Co to za motorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dj 80cc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 PZL 26 dzisiaj miał polecieć ale za mocno wiało jak na oblot,więc tylko pojeździłem po lotnisku i dalej docierałem silnik. Widać że po paru metrach chce lecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 a gdzie jest taka piękna trawka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Izdebno Kościelne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ciąg dalszy prób modelu na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.