mammuth Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Na mnie jeszcze większe zrobił jego silnik- kto policzy zęby statora? :shock: 24 Mam taki sam. A cos wiecej ? A najlepiej link do sklepu - bo slicznie wyglada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A cos wiecej ? A najlepiej link do sklepu - bo slicznie wyglada... Czy to nie ten ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 dzisiaj już na spokojnie An-tek w żaby dostał nowe detale: . a dzięki staraniom Atlasa także "oryginalny" podpis na skrzydle: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 mammuth napisał/a: A cos wiecej ? A najlepiej link do sklepu - bo slicznie wyglada... Czy to nie ten ? Ten sam Niedługo testy u mnie, też mam wersję 1800kv, ale pojawiła sie już 1200kv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Tak czytam ten temat, czytam...i nie mogę wyjśc z podziwu! :shock: Marku, gratulacje za estetykę wykonania, i za sam pomysł! mam nadzieję, że kiedyś..kiedyś... także będę właścicielem takiego An-tka.... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Mirek przygotowujący AN-2 do startu, niestety nie chciał spojrzeć w strone obiektywu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mRqS Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 A widziałem na Żarze, widziałem Stał sobie Antek taki samotny na dachu samochodu A teraz pozdrawiam ze szczytu w Bezmiechowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Chłopaki się z antkami ustawili idealnie przed nami :wink: A teraz pozdrawiam ze szczytu w Bezmiechowej Takiemu to dobrze ... Ale w przyszłym roku także się wybieram :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 No ładne modele ładne... Ja bym był chętny na tego zlinka żółciutkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Marcus - dzięki za uznanie Malki - zlinek powoli dojrzewa choc zastanawaiam się czy nie ożenię obecnego żeby zrobić miejsce w hangarze.. muszę się z tym przespac dla mnei to na razie za nerwowa maszynka ))) fajnie że coś piszecie - bo jak widzę że post czyta tle osób a tak naprawdę tylko parę coś pisze -to zastanawiam się co jest grane? mRqS - pozdów Bezmiechową! piekna okolica.. kawał polskiego szybownictwa... musze sie tam wybrać -ale to już moim dużym patykiem PS. Antuś na dachu był tylko w delegacji za siatką ugrzezła pozostała część rodzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jak widzę że post czyta tle osób a tak naprawdę tylko parę coś pisze -to zastanawiam się co jest grane? Jak to co jest grane- zapomina się języka w gębie od takich widoków :roll: :wink: :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atlas Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 To fakt i to fakt niezaprzeczalny.Marek, brak jezyka w tzw. gebie . Slowo, ani ja, ani nikt z ekipy malujacej antka nie myslal ze "przejdzie do historii". Raz w Mielcu sie udalo , ale by zainteresowac modelarzy :?: :?: . No nie, tego nie pisali w żadnych przepowiedzniach :shock: :shock: . Mareczku, odwalasz kawal wspanialej roboty. Wiem, wiem, nie jestem obiektywny. Mnie (w tym gronie laikowi) albo cos sie podoba,albo nie :oops: :oops: . Uwierz, Twoja robota wcale nie jest latwiejsza przy tym antku niz nasza przy Jego malowaniu. A "loga" sa idealne . Wako chyba dostanie zawalu jak zobaczy napis na skrzydle :shock: :shock: . Mareczku, normalnie az na usta cisnie sie stwierdzenie - "wielki brat jest pod wrazeniem" :!: :!: :!: :!: PS. uff, chyba nie zasluzylem sobie na ten wspanialy gratis :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Jak to co jest grane- zapomina się języka w gębie od takich widoków :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja mam dość dużo lotnych fotek Antka, ale bedę mógł wrzucić je dopiero do 28 lipca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Wow! Tomku! super! z góry dzięki jeśli wrzucisz je na forum;) a jak mogę prosić Cie o pamiątkową kopię na priv (z pozwoleniem wklejenia ich na stronke) to będę zobowiazany PS. "(...)szczęka opada(...)" - Panowie! nie przesadzajcie ale jesli wam sie podoba - to cieszę się bardzo myślę że parę osób będzie miało frajdę z budowy i pilotowania An-tusia właśnie siedzę i piszę/rysuję instrukcję montażu... ufff! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 No to kiedy kiedy wersja 70% ? :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 hehehe 70% ... jak myślisz o wielkości - to hmm.. za jakiś czas -czyli jak wygram w Totka (na razie jeszcze nawet nei gram... jak myślisz o procencie skończenia zestawu - to jest juz dalej dzisiaj, jutro kończę instrukcję a kilka pierwszych antków dla ludzi, juz poszło do druku ale dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka: korespondowałem kiedyś z dyr. Aeroklubu warm-mazurskiego Michałem Szanterem nt malowania "Kubusia". Obpstrykał mi An-tka w hangarze z każdej możliwej strony i obiecał poszukać jakichś materiałów także o Olsztynie 2000. Co prawda do budowy się już raczej nie przydadzą - ale wartość historyczna jest! sami zobaczcie : tym samym podziękowania dla następnej osoby za wkład w projekt:! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atlas Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Chmmm, Mareczku, to sie jeszcze uchowalo :?: :?: :?: No, no tego sie nie spodziewalem. Ja mialem jeden "roboczy egzemplarz" ale przepadl mi podczas pisania pracy mgr przez mojego Syna Dominika (tez malowal jako 14-to latek). Obiecal ze go odnajdzie, ale Globus (czyli On w przeciwienstwie do mnie czyli atlasa ) nie przywazuje wagi do "historii". Jak sami widzicie pierwszy projekt "rozni sie sporo" od latajacego oryginalu. Coz zycie nieco zweryfikowalo sam projekt. Jak mawiali starozytni - odkad fenicjanie wynalezli pieniadze oklaski staly sie zbedne - tak trzeba bylo dodac np Kormorana za "kase" czy tez AWM dla reklamy macierzystego Klubu. Marku, na priva bardzo prosze Cie o nr konta i cene (wraz z wysylka) egzemplarza antka dla mnie. Ja stary juz jestem, wiec moze dlatego lza mi sie w oku kreci kiedy wspominam czasy "malowania" antka. Takie klimaty juz nie wroca, tak jak nie bedzie sie cieszyl z modelu nie zyjacy juz Andrzej Kubicki, dobry duch calego projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 witaj Jacku jako że nie lubię krajać skóry na niedźwiedziu - wszystkie dane o które prosisz, przeslę Ci jak tylko skompletuję Twój egzemplarz:) trwa doszlifowywanie tematu -nie chcę wypuścić czegoś nieprzemyślanego do końca;) prace nad pierwszą partią zestawów trochę spowolnił remont w chałupie :/ -a od tego nie da się uciec jak na razie: skończyłem instrukcję obsługi. 40stron opisów i zdjęć -w formei broszury. Myślę, że dzięki temu, montaż będzie o wiele bardziej prosty i przyjemny Początkiem tygodnia będę chciał oblatać "Olsztyna" i porobić mu trochę fotek w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atlas Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dziekuje. Jak mawiali starozytni........nie pali sie . Ani myslalem ze sobie popilotuje antka z ziemi a nie z lewego fotela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.