robraf Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 i jak z testami? jaki ma zasieg mniej wiecej? bo chce taka zamowic koledze i sie jeszcze zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Sprawdza się wyśmienicie Za taką kasę nic lepszego, wiele wiele funkcji... zasięgu nie mierzyłem, bo latam shockami, Acromasterem poleciałem dosyć wysoko, no ale to na pewno nie było więcej niż 200m, więc o tym nic nie mogę powiedzieć. użytkuję z Assanem i nic więcej mi nie potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 a jak wyglada sprawa z cłem w tym przypadku? zebym nie zostal nie miło zaskoczony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Wykonałem tylko kilka lotów z tym nadajnikiem i za dużo nie mogę o nim powiedzieć. Na razie: Nie zauważyłem żadnych problemów z jego pracą. Programuję się bardzo łatwo. Nie przeprowadzałem testu zasięgu, ale z modelami którymi latam nie udało mi się go stracić. Myślę że dopiero czas pokaże jego wady i zalety (oprócz ceny) Co do cła (a raczej podatku VAT) to mi się zdarzyło za niego zapłacić. (22%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Paczka jest mała i lekka, prawdopodobieństwo cła takie samo jak innych części (czyli małe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino477 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam piszecie o programowaniu nadajnika do sterowania samolotami. A jak wygląda to do heli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam . Też stałem się posiadaczem tej aparatury . Pierwsze odczucia są całkiem przyzwoite . Test zasięgu na ziemi zdany celująco . Bogate oprogramowanie , pełno mikserów . . Gotowe pokrętła i przełączniki dla dodatkowych kanałów . Elektroniczne , programowalne trymery . Oby trwałość potencjometrów była dobra . Brak zasilania w komplecie , trzeba dokupić . Binduje się bez kłopotu . Instrukcja słaba , ale pomaga nieco lepsza od klonu Imax . Polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam Tu znalazłem podobną aparaturę, w zbliżonej cenie. HiModel PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Swift, może i trochę podobna jest, ale to jakiś nieznany wynalazek. Wszystkie inne tu omawiane są bliźniakami z FlySky (Imax, Eurgle, Turnigy...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 No i radio z Hi model nie za bardzo pod samoloty , nie ma mixerów . Radio pod heli i samochody. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohamed Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam, dzisiaj doszła paczka. Po włożeniu baterii i włączeniu piszczy i wyskakuje napis "SWITCH ERROR!" o CO CHODZI??? Co mam zrobić? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Nie mam, nie znam, ale zapewne nadajnik jest ustawiony w trybie heli i ma przełączniki ustawione w pozycji zagrażającej życiu, bezpieczeństwu lub sprawności śmigłowca, gdybyśmy w takiej konfiguracji go uruchomili. Przestaw "pstryczki" w inną pozycję, np. wszystkie w jednym kierunku i ponownie uruchom nadajnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohamed Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Ha, wielkie dzięki:) TO DZIAŁA:) Jeszcze tylko kupię samolocik i w górę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 hahaha i to jest podejście, no miejmy nadzieję, że pójdzie tak gładko jak piszesz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Też mam taka nadzieję, choc wątpliwości skłaniają ku spokojniejszej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 I jak, są jakieś problemy z tą aparaturą? Myślę nad kupnem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giboniek Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Też się zastanawiam nad jej kupnem. Szkoda, że temat ucichł... Znalazłem w naszym ojczystym sklepie taki zestawik: http://rc-electrotown.pl/index.php?products=product&prod_id=268 http://rc-electrotown.pl/index.php?products=product&prod_id=278 Ten sklep zapewne sprowadza części z HC. Cenowo wychodzi jakieś 70 zł drożej(jeśli by nie oclili paczki). A z cłem to wychodzi mniej więcej taka sama cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Problemem jest Corona ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Problemem jest Corona ... Możesz rozwinąć? Bo opinie o V2 są raczej pozytywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Pojawiły się jakiś czas temu pewne głosy o wadliwości tych systemów, cena nie jest powalająca a i samej Corona miewa także problemy z odbiornikami na 35mhz. Niby może i bezpodstawnie ale ja bym raczej zainwestował w assana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.