Wojtass_nt Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To model po powodziowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekK Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Mam pytanie do wszystkich koleżanek i kolegów którzy dość łatwo używają wobec wszystkich sprzedawców na Allego epitetów typu oszust, złodziej etc... 1. Ilu z was skorzystało o opcji umożliwionej przez przez wszystkich kurierów i dostawców paczek : kontrola przy dostawcy przesyłki ? Ja osobiście miałem taki przypadek : sprzedałem nowe serwa : otrzymałem informację, że jedno nie działa : zgodziłem się na wymianę i dostałem serwo które było wklejone już do modelu - lub w innym przypadku sprzedałem serwa : otrzymałem informację, że nie działa - zgodziłem się na wymianę po przesłaniu uszkodzonego - do dzisiaj to jest około 4 miesięcy kupujący nie kwapił się z wysyłką ponoć uszkodzonego serwa.... W opinii forumowiczów będąc sprzedawcą jestem oszustem. Nie mam nawet chęci pisania na forum o odwrotnych przypadkach bo czytając historię forum widzę, że nie dopuszczacie do głosu innych opinii niż takie, że kupujący jest zawsze cacy a sprzedający to zawsze oszust i złodziej "parafarazując" to pijak a każdy pijak to złodziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubels Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 MaciekK Ważny głos w tej dyspucie... kij ma dwa końce. Mnie irytuje bardziej fakt, że modelarz-modelarza no właśnie co.... "Ocyganić". Ot a na lotnisku jedna wielka brać. Teraz kupiłem tu na forum kadłub. Jest po porostu genialnie wykonany. Gdy bliżej przyjże się widać, że w spedycji została delikatnie zgnieciona belka ogonowa w połowie długości. Nawet lekko pękło Paczek małych nie sprawdzam, bo puszczam wszystko na adres firmowy. Sekretarki odbierają paczki jak leci a ja nie mam czasu.Nawet lekko pękło. Nawet nie zawracam głowy sprzedającemu, bo niema z tym nic wspólnego. Spedycja leci na maksa w kulki. Jednak zwróć uwagę, że tytuł to rodzynki z allegro a nie - oszukani za pośrednictwem allegro. Koledzy tu piętnują opisy ubarwione, przekoloryzowane a czasem wręcz przekłamujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Chyba "spitfajer" był lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 kto mu go zaszczał? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zdjęcie to wyszło mu takie lekkie ,,rybie oko " (: (: (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Skąd wiedziałeś ????? Właśnie podróżuje po zmrozonej na kość Finlandii. (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zdjęcie to wyszło mu takie lekkie ,,rybie oko " (: (: (: To ziemia jest okrągła, a model jest taaaaaki duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 http://allegro.pl/plany-rwd-5-bis-1-6-rc-wieslaw-schier-1967r-i3434418127.html ha ha ha... za 20zł można wydrukować takie plany w każdym p-cie ksero z drukarką wielkoformatową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zapatrzył się na numer.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 ależ on " szczodry " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symon5 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 tacy to się na kamieniu rodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PK999 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Bardzo tani list polecony priorytetowy.... Tylko 79zł http://allegro.pl/si...3479265815.html Cwany kolega forumowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Tak się unika prowizji od sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 I zwrotu kasy w razie czego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Może by tak odbiór osobisty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszluk Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak jest aukcja zrobiona że odbioru osobistgo nie będzie, a tyle ile chce za silnik to weźmie bo przesyłka to cena silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Tak jest aukcja zrobiona że odbioru osobistgo nie będzie, a tyle ile chce za silnik to weźmie bo przesyłka to cena silnika. chyba nie do końca "Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Ktoś doniósł i allegro sie tym zajęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Allegrowicze nie lubia takich cwaniaków, co widać aukcji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.