kesto Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Daj mu jeszcze ze dwa tygodnie do namysłu, przez ten czas "zatrybi",przeliczy i sam do Ciebie zadzwoni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jestem załamany :cry: w całym naszym kraju niema kolekcjonera który by docenił wartość kolekcjonerską Radugi 7 i teraz można ją kupić prawie za bezcen http://allegro.pl/silnik-raduga-7cm-o-mocy-0-5km-dla-kolekcjonera-i1417701262.html :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 bzik4, a Ty chyba miałeś kiedyś taki dopisek na stopce strony - coś o ruskich silnikach, że kupisz czy cóś tam takiego... i co ? :ble: Reflektujesz na taki rarytas kolekcjonerski? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nie mogłem się powstrzymać i też napisałem do tego gościa od Radugi, że skoro cena jest do uzgodnienia to proponuję 5 dyszek. Ciekawe czy do mnie też poleci z "gnojem"? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 A co mi tam "gnój" czy nie co mi tam niech Cała Banda Forumowiczów wie że już tylko 400 i w dodatku do uzgodnienia ,ale ta aukcja będzie promowana przeze mnie No i co wy kolekcjonerzy na to? "Silnik do modeli na uwięzi,silnik RADUGA poj 7 cm i mocy 0,5 KM z tłumikiem silnik żarowy.Mam go ponad 25lat i nie był nigdy odpalany zachował sie jako nowy.Oczywiście to ORYGINAŁ z regulacja gaźnika i tłumikiem.JEST TO OKAZJA-RARYTAS DLA PRAWDZIWEGO KOLEKCJONERA.Silnik jak na zdjęciu.Tel 790-628-950 Cena do uzgodnienia " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 2380 wyświetleń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 kesto, a i owszem miałem taki dopisek i mam nawet całe stado ruskich silników (teraz coś w okolicach 40 ) ale na taki "rarytas" niestety mnie nie stać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Panowie, dzisiaj napisałem do sprzedawcy czy nie puści tego silniczka za 30 zł Po godzinie dostałem odp: Ok, sprzedany Chyba ma już dosyć , "arcyciekawych ofert" heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 No wiecie co. Tak do niego pisaliście, ze oddał za grosze taki KOLEKCJONERSKI OKAZ za który mógłby się utrzymać do końca życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 koszkin, bierz go czym prędzej bo zaraz zalicytuję"kup teraz" i sprzątnę Ci go sprzed nosa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 oo już ponad 3700 wyświetleń ja mu proponowałem 50zł ale nie odpisał, jego strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Panowie, cena jest wysoka, bo to ORYGINAŁ jest! Podróbki może i chodzą po 50 zł, ale nie ORYGINAŁY! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 "cena jest wysoka, bo to ORYGINAŁ jest" to sama prawda, ale ten orginał to raczej właściciel ,a tego nikt z nas nie wziął pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ...och, Wy kpiarze, albo szydercy, sam nie wiem ilu więcej; gość wie, co ma i twardo trzyma cenę... To, że naiwny (albo bezczelny), to zupełnie inna bajka... Wystawi jeszcze parę razy i zatrybi, że g..uano ma... Znaczy, dojdzie do rozumu :wink: Sam nie wiem, po co się wypowiadam w tym temacie, bo znów mnie dwóch... powiedzmy nawiedzonych, będzie ustawiać, że (być może) to modelarz z wieloletnią praktyką, tylko się, biedaczek "przejęzyczył" przy opisie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mistrzostwo świata moim zdaniem. http://allegro.pl/ogloszenie-i1425153689.html Przez chwilę pomyślałem o zmianie samochodu. Może to jest sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No może nie z allegro a z Ebay no i model nie wątpliwie mistrzostwo świata ale cena :shock: :shock: Harald Huf`s einmalige SU27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale pięciu bijących już jest.I to nie kopertki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORAK Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 No może nie z allegro a z Ebay no i model nie wątpliwie mistrzostwo świata ale cena :shock: :shock: Harald Huf`s einmalige SU27 jakbym coś takiego dostał i to rozbił to by mi chyba serce trawe wypadło :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 hehehe :rotfl: Efekt lepszy niż w Matriksie byłby :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 nic dodać nic ująć zegarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.