Wojtass_nt Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dokładnie, chodzi o to co dostałeś z PP w mailu. Zapisz to do hmtl i odeślij z danymi o które proszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dokładnie, chodzi o to co dostałeś z PP w mailu. Zapisz to do hmtl i odeślij z danymi o które proszą. Dzięki za odpowiedź. A jak chcę osobiście do nich z tym pojechać to mam to tylko wydrukować. Wole zapłacić cło i vat na miejscu bo jak przyślą mi paczkę za pobraniem to w domu będę miał gadanie a tak będzie widoczne na liście przewozowym tylko 30% wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Lepiej zadzwoń zanim wyślesz dokumenty, ale nie wiem czy to sie uda. Albo dogadaj sie z listonoszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M52 Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Dzisiaj dotarła do mnie aparatura. "Szła" prawie miesiąc. Teraz zamówię wyposażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 hej. Myślałem o kupnie kilku akcesoriów w tym sklepie , wszystko nie powinno przekroczyć 50 $. Możecie mi powiedzieć jak jest z płatnością ? Jakiś przelew czy coś , płaci się coś za to ? jak z cłem ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 100 x było - Visa lub PayPal ( www.paypal.pl ) - się ma kasę na karcie - się kupuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ponosi się jakąś opłatę za przewalutowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ojoj...zawsze ponosisz...nawet w kantorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 ponosi się jakąś opłatę za przewalutowanie ? W momencie zapłaty ( PayPal ) podaje ile zł pobierze za owe USD i masz "koszt" zakupu ( + ew. - niezbyt częste - koszty na terenie RP ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Tylko UK może zamawiać z UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam Mam problem ze zlokalizowaniem mojej paczki , sprawdzałem na hk post i jest informacja The item (RC149065945HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 10-Dec-2012 , czy to oznacza ,że już wyszła z HK? sprawdzałem na naszej poczcie, na szwajcarskiej i nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam Mam problem ze zlokalizowaniem mojej paczki , sprawdzałem na hk post i jest informacja The item (RC149065945HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 10-Dec-2012 , czy to oznacza ,że już wyszła z HK? sprawdzałem na naszej poczcie, na szwajcarskiej i nic . Cierpliwości - zdarza się że czeka się ze 2 tygodnie i bez żadnych adnotacji na stronach puka listonosz ... z paczką lub zaproszeniem do UC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 To oznacza, że nie wyszła z HK. Ja kiedyś miałem taki status przez tydzień zanim pojawił się, że will left hong kong tego i tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Oki dziękuję za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turel Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam mam pytanie czy zamawiał ktoś paczkę z Holandi .Bo jest opcaja wysyłki za 10$ i mozna duzo napakować .Tylko nie wiem czy ona dochodzi do Polski na podany adres czy tylko np .do granicy i potem samemu po odbiór .Chodzi mi o to że nie jest napisane jakim przewożnikiem tak jak np z Niemiec. Pozdrawiam Dzieki za info . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na dowód- moje ostatnie zamówienie zostało nadane na pocztę 14 grudnia, a do teraz status jest "The item (RC148946966HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 17-Dec-2012." Jak dojdzie na połowę stycznia to się ucieszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam mam pytanie czy zamawiał ktoś paczkę z Holandi .Bo jest opcaja wysyłki za 10$ i mozna duzo napakować .Tylko nie wiem czy ona dochodzi do Polski na podany adres czy tylko np .do granicy i potem samemu po odbiór .Chodzi mi o to że nie jest napisane jakim przewożnikiem tak jak np z Niemiec. Pozdrawiam Dzieki za info . Wysyłane GLS-em,przychodzi do domu 3-4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar1967 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na dowód- moje ostatnie zamówienie zostało nadane na pocztę 14 grudnia, a do teraz status jest "The item (RC148946966HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 17-Dec-2012." Jak dojdzie na połowę stycznia to się ucieszę. Ja też ostatnio miałem taki przypadek (pierwszy raz - a robiłem już zakupy w HK ze 40 razy). Przez 2 tygodnie był status "...jest przetwarzana..." Zapytałem na czacie gościa z HK co się dzieje- oczywiście konkretnej odpowiedzi nie dostałem, ale na drugi dzień (pewnie zbieg okoliczności) status przesyłki na poczcie zmienił się na "...przesyłka opuściła Hongkong..." Natomiast potwierdzam to co napisał Tadek11- z NL paczka idzie GSLem ok. 4 dni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turel Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dzieki za info tadek11 Czyli mozna smialo zamawiac .Pozdrowienia i Wesołych Swiąt Bożego Narodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StoQ Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jak to jest jak zrobię zamówienie a za jego część zapłacę zebranymi punktami? Jak dam żeby na fakturze było 100% to na customInv będzie widać że korzystałem z jakiś punktów czy tylko cena 100% którą zapłaciłem pomijając te punkty? ktoś z tego może korzystał i może mi odpowiedzieć? Ewentualnie wysłać screena jak to wygląda? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.