Linean Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 było by dobrze ;p ale " Zatrzymanie w cle" chyba jednak oznacza co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 czekaj na pismo z UC ...albo na paczkę .Jak to pierwsze to będziesz wiedział z kim rozmawić o "papiórkach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 ale i tak szczęscie bo podzielilem paczke na dwie;) i jedna juz jest u mnie w domu;) Edit, 31 maj: Dziś moją paczuszkę zwerbował UC w Przemyślu, tak więc tylko czekam na informacje od nich. Napiszę maila z paragonem , może to coś przyśpieszy. Edit, 4 czerwca: Dziś dostałem list, że mam dostarczyć paragon i potwierdzenie przelewu, jak również info w trackingu że zwolniono przez urząd celny. Wychodzi na to że paragon sklepu wystarczył a wcześniejszy email przyśpieszył sprawę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Czy w HobbyKing'u jest możliwość "chowania do schowka" niektórych rzeczy ? Tak by nie obawiać się o BK i spokojnie kupić za kilka dni ? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wayne Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 W jaki sposób może zarobić punkty bonusowe oprócz robienia zakupów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 W jaki sposób może zarobić punkty bonusowe oprócz robienia zakupów ? Kupić ?? ps. kliknij na punkty bonusowe i się dowiesz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Temat zatrzymania przesyłki na vacie jest wałkowany w kółko i choć większość wie co i jak to ja dla potomnych wkleję dwa screeny z trackingu poczty polskiej jak mniej więcej mogą wyglądać wpisy. Pierwsza przesyłka Singapur postem w której szedł pakiet i programator regla wartości 21$ która nie została zatrzymana: Druga to HongKong post w której szła między innymi aparatura i ładowarka ~98$ do której vat juz doliczono: Swoją drogą HK odnowiło stronę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SRB Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 U mnie też paczuszka za 130$ poszła na cło, a za 60$ nie. Czy ją oclą to już chyba widać po Warszawie. U mnie też w Warszawie zatrzymali w cle i potem pchnęli do Zabrza. Sympatyczne kobietki w Zabrzu siedzą. Odbierałem osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Tomak - nie ma reguły. Ja miałem oba przypadki raportów. Vat'u i cła nie było w żadnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W takim razie ciężko stwierdzić co było przyczyną vatowania Swoją drogą pani w Zabrzu mi powiedziała, że "chyba" przesyłki do 45 euro omijają vat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Też to słyszałem, do ok 50 dolarów. Ale jednocześnie nie radzę specjalnie zaniżać wartości przesyłki za 200$ do 10$. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Choć jak zamawiasz np. gogle fpv , to kosztują one swoje, a zajmują nie wiele miejsca, wtedy lepiej zaniżyć cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quant Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Czy ktoś wie dlaczego warehouse NL jest nieczynny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert 78 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Trzeba wybrać EU WAREHOUSE wtedy wyskakują produkty dostepne tylko holandii. Też sie troche pogubułem bo w tamtą niedziele było normalnie a w poniedziałek już pozmieniali. W środe robiłem paczke i leci z holandii dzisiaj jest już w niemczech. 2013-07-29 19:27 DE 001 Neuenstein, Niemcy 1.0 Paczka wyjechala z filii 2013-07-29 19:27 DE 001 Neuenstein, Niemcy 2.0 Paczka zarejestrowana w filii 2013-07-29 19:23 DE 001 Neuenstein, Niemcy 2.0 Paczka zarejestrowana w filii 2013-07-27 02:33 NL0100 Utrecht, Holandia 1.0 Paczka wyjechala z filii 2013-07-27 02:32 NL0100 Utrecht, Holandia 1.0 Paczka wyjechala z filii 2013-07-27 02:31 NL0100 Utrecht, Holandia 2.0 Paczka zarejestrowana w filii 2013-07-26 22:01 NL2500 , Holandia 1.0 Paczka wyjechala z filii 2013-07-26 22:01 NL2500 , Holandia 0.0 Przyjecie w GLS 2013-07-26 17:13 NL4100 , Holandia 0.100 Dane przetransmitowane, przesylka jeszcze nie przekazana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekM Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Czy ktoś z forumowiczów ma doświadczenie z reklamacjami w HobbyKing? Przedwczoraj złożyłem reklamację za pośrednictwem ich "Support Centre" na uszkodzony wyświetlacz w nadajniku Turnigy 9XR. Dotarł do mnie uszkodzony - jedna kolumna i jeden wiersz pikseli jest "martwy", co nie tylko jest wadą estetyczną, ale i utrudnia czytanie. Ile trwa rozpatrywanie reklamacji? Na co można w tej sytuacji liczyć? Z góry dzięki za podzielenie się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adampl Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Hej, mam status Received i 3 znaczki gdzie pisze: Printed - your order has been printed in the warehouse and is being packed. Tylko pakują już to 3 dni..... Ktoś tak miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Hej, mam status Received i 3 znaczki gdzie pisze: Printed - your order has been printed in the warehouse and is being packed. Tylko pakują już to 3 dni..... Ktoś tak miał? Hmm, zapakowane i wysłane po ok 4-5 dniach a następnie info o braku towaru na magazynie całościowo zamówienie dotarło po ok DWÓCH miesiącach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmm Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Mi Pani na czacie napisała, że mają problem z pocztą Hong Kongu i Singapuru przez pakiety lipo i chwilowo nie mają jak wysyłać paczek. Sam zapłaciłem 13 dni temu i dalej czekam na spakowanie paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adampl Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Z Singapuru mi wysłali, a problem mam z tą europejską hurtownią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Podczas zamawiania jest już komunikat : " Due to new shipping regulations, we can no longer ship lithium based batteries using Registered Airmail. Other existing shipping options are still available. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.