robertus Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Pojawił się u mnie również United Kingdom Warehause, czy to znaczy, że też można z niego zamawiać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarceliSzpak Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wygląda na to że można robić już zakupy w HK UK. Edit: Trochę droga przesyłka, sprawdziłem kilka przedmiotów w tym 260g. ParcelForce Euro Priority to Poland $40.34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Widzę, że ceny przesyłek z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 może mały of-top ale szykują się problemy w zamówieniach zagranicznych... jestem ciekawy jak to się skończy.Co prawda artykuł dotyczy aliexpress ale pewnie i zakupów w HB tez się czepią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ten artykuł znajdziemy ?.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ooo przepraszam ....jak się robi remont modelu może coś umknąć http://www.alizakupy.pl/koniec-aliexpress-polska/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufik Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Dawno i nieprawda;) http://aliholik.pl/to-nie-koniec-aliexpress-w-polsce/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 nie pozostaje nic innego jak teraz poczekać na nowa wersję ustawy o podatku. Mam nadzieję że wymyślą czegoś nowego co utrudni zakupy, choć jeszcze po drodze mają naszych celników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 ... pewnie i zakupów w HB tez się czepią Chyba masz na myśli HK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegasser Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Panowie mam pytanko. Korzystając z okazji zamówień z globala 9xr PRO za 34 euro kurierem UPS. Deklarowaną wartość to ok. 20 usd. Czy zapłacę mimo tego VAT? Wolałbym uniknąć tej przyjemności. Ktoś kiedyś coś już zamawiał z HK kurierem? Jak wyglądała sprawa z VATem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 20 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Ja zamawiałem kurierem. Coś koło 34usd na kwicie,przeszło. Ale pod domem dzwonił do firmy i się upewniał czy nie ma VAT'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marijuz2 Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Czy zauważyliście że od jakiegoś czasu jest bardzo kiepsko z zaopatrzeniem HK? Kiedyś się wybierało towar i kupowało, a teraz trzeba dokładnie sprawdzać czy towar jest dostępny, bo zaryzykuję stwierdzenie że większości produktów nie ma i to już od dawna. Ja na przykład kilka lat temu kupiłem silnik ASP 52. No wiadomo - lata się, rozbija się, zużywa się. Wybrałem taki silnik między innymi dlatego, że na HK dostępny był komplet części. Teraz chcę sobie zamówić tłok i cylinder do silniczka i mam problem, bo od dłuższego czasu na stronie nie występuje. W desperacji byłbym skłonny kupić całego ASP 52, ale ten też jest niedostępny już od dłuższego czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabolo Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 ewidentnie widać ze przechodzą na dronoloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Hobbyking zmienia stronę ciekawe czy uzupełnią ofertę o jakieś nowe produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Na razie mają w ofercie ślizg. Ślizg czasowy. Strona nie działa, a powinna od 1,5 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Tia hahah a tak apropos przejścia na drony to wątpię w to bo ostatnio wypuścili parę nowych modeli np. Excalibur, ASW - 28 V2 albo MXS-R 1.9m.Oferta się u nich zmienia więc i produktów niektórych już może brakować albo nie być a w ich miejsce będą nowe nie koniecznie lepsze. No proszę https://www.hobbyking.com/en_us No i strona się zdupczyła trochę ją obejrzałem no i całkiem ciekawie to zrobili. Większość jak nie wszystkie produkty są chyba dostępne (nie jestem pewien sprawdziłem tylko szybowce i modele gigant). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wszystko pięknie ale Wam też się nowa strona tak długo ładuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Tak ponieważ dopiero co wystartowała musi się rozchulać. Wgl zamawiał ktoś już z ruskiego warehouse ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Piękoś Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wcale się nie ładuje. Jest "under maintenance process" Jak poprzednio gmerali przy stronie, to krzaki były przez ponad tydzień. P.S. Działa jako tako. Nowościa jest, że zniknęły z oferty wszystkie silniki benzynowe. Oby to było zwykłe nie uzupełnienie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plisken Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 No i nie da się ustawić magazynu EU przy przeglądaniu :/ Spier...niczone na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.