ertman_176 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 No właśnie liczyłem ze włączysz się do akcji :wink: Z tego co widzę DE wysyła również do UK, FR, NL, DK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Mnie martwi natomiast co innego co skuteczbie blokuje moje zakupy. a chetnie bym conieco kupil... Chcac kupic jakis towar i dodajac go do koszyka widzimy na dole kalkulator mowiacy nam ile zaplacimy za przesylke i ile gram nam pozostalo aby zmiescic sie w widelkach. Natomiast kiedy uz zamawiamy to okazuje sie ze jedyna mozliwa opcja przesylki jest najdrozsza za 37$ a nie za 14 czy 19 jak w kalkulatorze. Taj jest w przypadku np TEGO modelu albo TEJ lodeczki. i wielu innych artykulow. Absurdem zas jest to ze dodajac cos jeszcze i obciazajac paczke powstaje mozliwosc wyboru tanszej poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 We now ship within 24hrs! 11/05/2010 10:18:22 PM Our warehouse has improved it's speed and we're now shipping out most in-stock orders the following day (Tuesday ~ Saturday). We will continue to improve warehouse response time over the coming weeks to ensure your parcels get out the door as quickly as possible! HYHYHYHY chciałbym to widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 [...] jedyna mozliwa opcja przesylki jest najdrozsza za 37$ a nie za 14 czy 19 jak w kalkulatorze. [...]Widziałem gdzieś w na ich stronie (próbowałem teraz znaleźć ale bezskutecznie) że niektóre modele wysyłają tylko tymi droższymi paczkami... niby w trosce o towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Właśnie miałem wkleić ten tekst, normalnie trzeba się postarać o dział dla proroków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 wysyłają tylko tymi droższymi paczkami... niby w trosce o towar.To tyczy sie wiekszych modeli ktore sa pakowane w paczki gabarytowo wieksze.Tutaj jest sytuacja ze modeliki male,czesto z EPP a juz sie nie troszcza o nie, jak dozucisz cos do paczki. Uwazam ze to pomylka w oprogramowaniu sklepu i fajnie jakby ktos pismienny po anglijskiemu zwrocil im uwage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A może w HK idzie na lepsze.Ja składałem zamówienie 11.05 o 17.15 a nastepnego dnia paczka miała już status wysłane.Mam za to inny problem.Wklepuje numer paczki RB.....HK na stronie śledzenia i nie wyświetla mi gdzie jest i co sie z nią dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A no właśnie Poczta jeszcze nie odnotowała Twojej przesyłki.Zazwyczaj 48h trwa nim pojawi się na ich stronie. Widocznie hobbycity nie nadało jeszcze twojej paczki lub zrobiło to później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Ano własnie...48 godz., teraz doczytałem :oops: ...ale pakowanie jakoś zgrabnie i szybko im idzie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 A co zamówiłeś? Może im mniej rzeczy tym mniejszy kłopot mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 W sumie 12 pozycji-rodzajów sprzętu (serwa ,silniki, LiPolki,wtyczki,konektorki,śmigła,anemometer i mase różnej maści drobnicy :rotfl: :rotfl: jak szaleć to szaleć Dodam że brałem tylko to co było na magazynie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 :/ To ja wziąłem zaledwie 2 serwa, silnik, srubokret, klej, termoskurcze, regulator, 2 smigla, piaste i wysylali 6 dni. Dopiero jutro wylatuje z HK wiec u mnie w polowie tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Teraz o moich problemach: Zamówiłem sobie wczoraj Accucela 6 i parę kabelków. Zapłaciłem Paypalem, po paru minutach dostałem e-mail, że mój payment jest accepted. Zalogowałem się do sklepu, patrze w tabelkę - rzeczywiście Payment Status jest Paid, a Warehouse status "Processing". Budzę się dzisiaj, patrzę w skrzynkę, jest e-mail - "Your items has been double checked, and sent do dispatch area". Super! Loguję się do sklepu, żeby zobaczyć co widać w statusie: Payment Status: "Awaiting Payment", Warehouse status: "Processing". Co oni namieszali? Napisałęm im email, ale oni już chyba idą do domu, więc pewni będę się stresował cały weekend. Miał ktoś tak kiedyś? EDIT: Dostałem jednak odpowiedź. W sumie nie za bardzo ją zrozumiałem. Ivy zapomniała napisać paru czasowników, ale "Your order is process well", więc zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ok teraz zgłupiałem. W szczegółach zamówienia mam listę zamówionych przedmiotów: MINIJST-EXT5 Mini Plug Extention for Micro Batt 1 Unreserved 602A-601B Male Tamiya <-> Female XT60 (3pcs/ 1 Unreserved ACC6 Turnigy Accucel-6 50W 6A Balancer/ 1 Unreserved HOLD-ORDER >>>>>HOLD ORDER GIVE TO STAFF<<<<< 1 Unreserved Co to za HOLD ORDER? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Towary nie są zarezerwowane (zablokowane) dla ciebie ze względu ma brak płatności. Pisz im maila z prośbą o wyjaśnienie. Szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Zapłaciłem i miałem już status Paid oraz Reserved przy przedmiotach na liście. Potem zauważyłem, że zrobiłem literówkę w adresie wysyłki. Napisałem maila, odpisali, że poprawili i od tego momentu dzieją się jakieś jaja. Napisałem do nich ponownie i odpisali: Dear Customer, Thank you for your email and sorry for the inconvenience. I checked your order#XX as per your request. You request to change the phone number after the order is printed, so we need to stop form no change before the order will be posted. Your order is process well. Once it's posted, you will get an email notification. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us. Best Regards, Niezbyt rozumiem co to znaczy "we need to stop form no change before the order will be posted". Mogli po prostu napisać czy dostali kasę czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ej mam pytanie jak długo czekacie, aż na stronie hongkong post pokaże się status?? Ja dostałem maila z kh ze za 48h będzie pokazane ale od tego czasu tydzień minął: http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp?tracknbr=CP826492499HK i dupa nic nie ma;/ Może coś źle robię?? Pomocy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin1212 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja czekam już piąty dzień i też nic.Nie wiem dlaczego...może znowu maja jakąś "awarię", święto albo coś innego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.