bartek1333 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A ktoś wie może, kiedy będą dostępne pakiety rhino 460mAh 2s, albo Accucell 6 ? Czekam, czekam I się nie mogę doczekać… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Accucela jeszcze niecały miesiąc temu było 14tys, na dniach zapewne się pojawi. Co do Rhino to nie lepiej 2s 500mah turnigy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 na dniach zapewne się pojawinie bardzo zrozumiałem :? Co do Rhino to nie lepiej 2s 500mah turnigyzamienić? jak do jutra nie bedzie to chyba zamienie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 W sensie że zamów a paczka wyjdzie jak tylko bedzie na +, kwestia kilku dni - to jest ich "sztandarowy" produkt :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 chlopy do roboty poszli moj silnik sie pojawil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goleo7 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A moje zamówienie z 15 lutego nadal jako PROCESSING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A moje zamówienie z 15 lutego nadal jako PROCESSING Zamówienie złożyłem dziesiątego.17-Feb-2010 Hong Kong Item posted and is being processed. 18-Feb-2010 Hong Kong Processed for departure. 19-Feb-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 20-Feb-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 A ja Panowie dzisiaj w lekkim szoku - zamówienie z 9.02.2010r gdzie aktualny status : 19-Feb-2010 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 20-Feb-2010 Listonosz dzisiaj zjawił się z paczką Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 To ja jutro waruje pod drzwiami, może do mnie też przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 A ja miałem zamawiać w tym tygodniu, a tu już od 2 tygodni nie mają pakietu TGY 3s 1600mAh 20C i ładowarek takich tanich. Ile może czekać na te pakiety ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Nawet do miesiąca a czasami i dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Ło... jakoś wytrzymam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Muszę zapytać - może ktoś podpowie... Przy składaniu zamówienia jest wybór metody płatności. Chcę zapłacić kartą kredytową, tylko tam są dwie opcje, które mogą wchodzić w grę: Paypal or Credit Card (Amex / Visa / Mastercard) Direct Credit Card Visa / Mastercard + 2% ...i nie wiem, która jest właściwa. Na logikę, wydaje mi się, że pierwsza dotyczy płatności "kredytówką" za pośrednictwem PayPal. Druga - bezpośrednio. No ale pewny nie jestem. Dla pewności i bezpieczeństwa - którą wybrać? No i co dalej? Co się podaje (jakie dane) przy takiej płatności? To mój pierwszy raz... :oops: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 :wall: :wall: Aby płacić PayPalem musisz tam założyc konto - jak masz Vise/MasterCard to wejdz na PayPal.com, się zarejestruj i płać PayPalem -> a opisy czytaj ze zrozumieniem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 lub tez wybierasz opcje druga i w dalszych krokach rejestrujesz sie na China bank i w nastepnych oknach wpisujesz haslo z rejestracji z China bank nazwe karty, nr karty, od kiedy wazna , do kiedy wazna, kod 3 cyfrowy z odwrotu karty i dalej akceptuj itd..... Ja tak place Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 I dopłacasz te 2% czy to tylko ściema ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Janosik72, dzięki śliczne za pomoc. Okazuje się, że nie taki diabeł straszny... Dałbym "Pomógł" gdybym mógł. buwi777, niestety dopłaca się te 2%, ale z tego co mnie pamięć nie myli, PayPal też sobie prowizję pobiera. Kwestia sprawdzenia który jest tańszy. Direct Credit Card jest chyba prostszy. BTW, pytałem o podpowiedź którą opcję wybrać, bo nie byłem pewny, a opis PayPal or Credit Card nie jest zbyt jasny dla kogoś, kto taką płatność robi po raz pierwszy. W każdym razie zamówienie oznaczone już jako Paid i mam nadzieję, że niedługo do mnie dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Paypal prowizji nie pobiera, ale przeliczenia waluty na złote robi po swoim kursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 ...który to kurs zapewne zbyt wiele z rzeczywistym wspólnego nie ma. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikasiak Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Niestety żeby sprawdzić kurs trzeba mieć konto na paypalu, jest tam kalkulator do przeliczeń walut. Coś za coś. Albo 2% albo wyższy kurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.