ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co ma tężyzna fizyczna do bicia hmm... Może jako amator w sprawach rozwoju mięśni [może poza piwnym] nie bedę dalej ciągnął tematu. Wole nawracać ludzi na ładne samochody a nie jakieś tam a tfu mustangi które robią karierę właściwie nie wiadomo czemu ? Nie dałem ani jednego linku do mustanga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Co ma tężyzna fizyczna do bicia hmm... Może jako amator w sprawach rozwoju mięśni [może poza piwnym] nie bedę dalej ciągnął tematu. Wole nawracać ludzi na ładne samochody a nie jakieś tam a tfu mustangi które robią karierę właściwie nie wiadomo czemu ? Nie dałem ani jednego linku do mustanga heh sorki ale ciagle chodzi mi po glowie ten mach 1, jedyny mustang ktorego nie lubie a wszedzie go widze... jak to nie mach 1 to fajny XD mozna to tak ująć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ładziu a czego to się nie przyznałeś że grywałeś w Kubusiem Wojewódzkim Bo on się nie zna na modelarstwie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A gdzie widzisz Mustanga Mach 1 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A co piernik do wiatraka?? gdyby nie wiatrak to piernika by nie było, bo niby skąd mąka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 meloow napisał/a: Ładziu a czego to się nie przyznałeś że grywałeś w Kubusiem Wojewódzkim Bo on się nie zna na modelarstwie! na modelarstwie pewnie się nie zna, ale na model-ach (model-kach) jak widać zna się i to dobrze bo zmienia jak ty GWS'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ładziu a czego to się nie przyznałeś że grywałeś w Kubusiem Wojewódzkim Już wiem gdzie Ładziak nauczył się tak dobrze odgryzać jak w SB A ja poza modelarstwem to interesuję się: - informatyka (jakieś osiągnięcia w konkursach też się pojawiły ) - pirotechnika to od zawsze (kiedyś z kuzynem mieliśmy mały wypadek przy pracy... została po nim piękna wypalona dziura w stole na podwórku, dobrze że to było na dworze, wstawił bym filmiki z udziałem naszych dzieł ale niestety już nie mam ) -no i pływanie... niestety basen pod nosem mi zamknęli ... i już mają ok. 2 miesiące poślizgu w otwarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 A gdzie widzisz Mustanga Mach 1 ?? wszędzie w internecie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dlaczego modelarstwo jest najlepszym hobby ? I po co szukać dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0bek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Ja się jesczę interesuję akwarystyką i oczywiście wędkarstwem 8) Czasem miło tak sobie posiedzieć nad wodą i zapomnieć o otaczającym nas świecie Gorzej jest jak nic nie bierze albo co chwilę podskubuje drobnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rast Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 kobieta to też moje hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Już wiem gdzie Ładziak nauczył się tak dobrze odgryzać jak w SB Nie sądzę by to było wyuczone, obawiam się, że to dar z którym się Ładziu urodził. Biada nam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 to dar z którym się Ładziu urodziłMistrz Ciętej Riposty :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiSon Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Dlaczego modelarstwo jest najlepszym hobby ? I po co szukać dalej ... Ta konstrukcja zaraz odleci A to i ja się pochwalę ! Jeśli można nazwać to hobby, to dla mnie jest nim terrarystyka. Zaraz obok łóżka mam olbrzymie terraria które własnoręcznie wykonałem i ozdobiłem ! A mam w nich: parkę kameleonów Jemeńskich, 3 samce i 1 samca gekona Lamparciego, 2 agamy Brodate i węża amurskiego który czeka aktualnie na większe mieszkanko. Oprócz tego w pokoju mam 1k świerszczy, rybki i psa Jeżeli kogoś interesuje, bardzo chętnie wrzucę zdjęcia i się pochwale Poza tym, z 4-6 lat wędkuję z z zapałem i trochę tego sprzętu już się też nazbierało. Modelarstwem zajmuję się najkrócej i nie potrafiłbym stwierdzić które z powyższych jest główniejsze albo lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jeśli można nazwać to hobby A dlaczego by nie można? A ja oprócz modelarstwa interesuję motoryzacją (głównie motocykle), i gram na gitarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Modelarstwem zajmuję się najkrócej i nie potrafiłbym stwierdzić które z powyższych jest główniejsze albo lepsze Bluźnierca :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Cytat: Modelarstwem zajmuję się najkrócej i nie potrafiłbym stwierdzić które z powyższych jest główniejsze albo lepsze Bluźnierca :evil: Nie każdy musi uważać modelarstwo za najważniejsze hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 d.z.i.q, nie ma co sie irytować. Każdy zna ertman_176 i jego ironie w postach:) A ja osobiście lubię swój zawód:P(chyba jestem pierwszy który to napisał ) ale hobby to nie nazwe:D Lubie sportowe autka. No i czytanie forum można nazwać hobby bo zajmuje mi większość czasu który spędzam przy komputerze:) A jedyne co mnie pochłania co z całym sercem mogę nazwać pasją jest oczywiście modelarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 A ja modelarstwo, lotnictwo 1:1, samochody (nie koniecznie sportowe), rowerek, wędkarstwo, i po górach lubię chodzić Jest tego trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Nie wiem jak wy ale ja Chargera nie zaliczam do sportowych, ot taki zwykły samochodzik na niedzielne wypady, a że z pseudo sportowymi radzi sobie na 2-3 biegu :wink: Edit: A tutaj do tych silników komplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.