karlem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ...- żona - trzeba o nią dbać, a odwdzięczy się nam długą żywotnością Różne są zdania na ten temat. :wink: Mój sąsiad zwykł mawiać o swojej: "Dobra baba, ale za długo żyje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja oprócz modelarstwa mam masę innych zainteresowań, ale w zasadzie tylko na jedno poświęcam sporo czasu (chociaż wiadomo, u mnie modele zawsze na drugim miejscu, zaraz po Dziewczynie ). Więc na trzecim miejscu jest to: A tak to wygląda "in movement". Kolega kręcił to zjeżdżając na znalezionym kawałku zderzaka ;D A co można o tym jednym kółku powiedzieć? Na pewno to, że jest to genialny środek transportu o mieście (bardzo kompaktowy), daje niesamowitą frajdę i jest świetnym ćwiczeniem Polecam wszystkim, chociaż wiem, że to uchodzi za tak ekstremalne, że mało kto spróbuje. A szkoda, bo warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 No i tańsze od roweru Ma tylko jedno koło Popieram Patryka, świetnie się to sprawdza w mieście, jest to dobre ćwiczenie a i miny ludzi są przednie Ale to kółko chyba hamulców nie ma A górka duża :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Kurde, chyba raczej bym nie ogarnął... ale chętnie bym spróbował, bo np. na rowerze jeździć kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Czy ktoś z forum może interesuje się birofilistyką a dokładniej kapslami? Mam koło 200 sztuk różnych z Polski i kilka z zagranicy mi są niepotrzebne a może znajdzie się kilka cenniejszych to bym puścił w świat na allegro Chodzi konkretnie aby ktoś "rzucił okiem" na kolekcje i zobaczył czy jest coś wartościowego czy sam szmelc :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.