Dj. Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 No tak mirolek(?) zaliczyl nawet wodowanie Me110... Chec walki miał Kolega ogromną, ale nie pokonał mojego sopwitha swoim albatrosem. Niemiecki przeciwnik jakos nie radził sobie z wiatrem i nazbyt czesto ukazywał narowistą nature, mój angielski produkt latał odmiennie - jakos duzo lepiej mimo iż jest to tzw. radosna twórczosć :jupi: A tak momentami lało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olorin Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Obiecane zdjęcia: FOTKI FOTKI FOTKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Panie i Panowie.Dziękuję Wam bardzo,że tak licznie przybyliście,często z daleka,nie przejmując się niepewna pogodą,na wiosenną edycję Zawodów Aircombat ESA.Swoją obecnością potwierdziliście,że "WYMIĘKAJĄ TYLKO TASIEMKI".Dziękuję również sponsorom:panu Adamowi Bisek,firmom - modelesklep,cyber-fly,aircombatmodeleepp,Karolowi Wdowikowskiemu i wszystkim ludziom dobrej woli,którzy pomogli mi zorganizować i przeprowadzić te zawody.Do zobaczenia na następnych.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 A my dziękujemy za wspaniałe zawody. Potwierdziła się prawda że udane zawody to nie pogoda a ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Dziękuję za wspólną zabawę, atmosfera super w przeciwieństwie do pogody Z utopionego Me 110 pilot się ewakuował a po kolejnych trzech godzinach w deszczu wrócił w rodzinne strony. nie pokonał mojego sopwitha swoim albatrosem. Niemiecki przeciwnik jakos nie radził sobie z wiatremTo prawda, pilot się nie sprawdził ale stawia pierwsze kroki w WWI a po małych zmianach i ulepszeniach modelu podglądniętych u konkurencji odegra się następnym razem ;D Jeszcze raz gratuluje zwycięzcom którym wiatr i deszcz nie przeszkadzały w pokazowych walkach..... do następnego spotkania, pozdrawiam ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Walki były naprawdę zawzięte (: ale czasami można było majestatycznie polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Z utopionego Me 110 pilot się ewakuował "Elektrownia" wytrzymała próbę wodowania, już sprawdzałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ecik Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Dzięki za zawody, były naprawdę udane, mimo wykonania strefy :mrgreen: . Wojtek, klej Patex jest lekko przeterminowany o jakieś dwa lata :shock: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Pakiet trafił wczoraj na grzejnik a mnie wypaliły emocje i poszedłem spać :lol2: ..... sprawdzę jak wrócę dziś z Warszawy. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Mirolek ja WODOWAŁEM swoim Łosiem w małej rzeczce ale tak ostro bo normalnie zanurkował pod wodę i cały osprzęt był na zewnątrz kadłuba na rzepach zanim żeśmy go documowali do jednego z brzegów to minęło jakieś 15-20 min . Obawy miałem czy w ogóle coś z TEGO OSPRZĘTU będzie a tu miłe zaskoczenie : po WYDMUCHANIU reglera , odbiornika i złączek poleżał sobie przy kaloryferku aż JEDNĄ WALKĘ i już w drugiej brał udział i został TRAFIONY , lądował bez jednej gondoli która wisiała na kablach. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelikan1500 Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Oto jeszcze kilka fotek z zawodów . Chwilami było bardzo OSTRO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Some Photos of my Heli? chciałbym je zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Myślę, że we Wrocławiu "zrodziła się nowa tradycja" ..... zamiast topienia Marzanny, na pożegnanie zimy bedą topione Messery :rotfl: Pierwszy został utopiony skutecznie, prawy regiel się "usmażył" po załączeniu pakietu ale reszta jest OK, obiornik działa i lewy silnik też. .... model szybko wróci na front :jupi: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Some Photos of my Heli? chciałbym je zobaczyc Spoko, ładują sie na picasa..., w sumie bedzie 219 fotek z 712 - spory odsiew, ale cykałem jak i co sie dalo, a nie wszystko dało sie pokazac... No dobra, ale tu jedno... Fotki na picasa... http://picasaweb.google.com/Djarek62/WiosennaEdycjaZawodowESAWroclaw21032010# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Ja również dołączam się do podziękowań za tak dobrą organizację i wspaniałą przyjacielską atmosferę. Z imprezy na imprezę znamy się coraz lepiej, nikt nikomu nie skacze do oczu, a nawet sędziowie (czyli zawodnicy) pomagali zawodnikom, którym sędziowali. Tak trzymać. :jupi: Myślę, że po raz kolejny pogoda zgotowała nam test dla prawdziwych twardzieli. Momentami miałem problem, aby samolot leciał pod wiart. :devil: ale u mnie strefy nie było :jupi: Gratulacje dla zwycięzców. Dla Piotrka oczywiście podwójne :!: P.S. Piotrek. Próbowałeś kiedyś latać z aparaturą za plecami? Coś trzeba wymyśleć, aby ci utrudnić wygrywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2010 Coś trzeba wymyśleć, aby ci utrudnić wygrywanie. Może teraz z opaską na oczy ? :mrgreen: Ja również dziękuję za wspaniałą organizacje, szkoda tylko że pogoda była jaka była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Już wiem. Zrobimy tak jak w skokach narciarskich. Skreślimy mu najlepszą i najgorszą rundę. I tak zostanie mu jeszcze tyle punktów, że załapie się do pierwszej 10-tki. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Po co Koledzy kombinujecie, cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc - tylko" trening czyni mistrza" - ktos tak ma w podpisie :mrgreen:... Moze sie uda komus byc na 1 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Jarku super fotki Nawet jestem na paru :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Widze że ku zaskoczeniu wszystkich wygrał Piotrek no no GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.