robertus Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Miałem tego Su-26. Świetnie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ja proponuję FLASHa z RC FACTORY,idealny do nauki i bezstresowego latania 3D. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/35139-flash-d-od-rc-factory/?hl=flash albo równie ciekawa opcja w dobrej cenie: http://www.ef3m.pl/2257,samolot-super-zoom-3-1000mm-arf.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Również polecam Flasha z Eć Factory. Długo już go katuje:) Pięknie ci wyszedł ten Madman. Tak sobie zagladalem do wątku i efekt jest niesamowity! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Dziękuje Panowie za sugestie i fajnie że Madman się podoba Rozbieżność cenowa dość konkretna czyli SU 26 jakieś 130 PLN a Flash prawie 350 PLN ale rozumiem że warto wydać taką kwotę ... hmmm chyba sobie daruję bo chodzi za mną wyrzynarka stołowa od Proxxona ds 230 a z takim sprzętem szło by co zwojować w warsztacie ... ogólnie jestem zły bo leje a miałem chęć dzisiaj polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ciągnę off top troszeczkę dalej ... (...) albo równie ciekawa opcja w dobrej cenie: http://www.ef3m.pl/2257,samolot-super-zoom-3-1000mm-arf.html ogólnie po przemyśleniu za i przeciw ostatecznie zdecydowałem się na zakup super zoom'a 3 może uda mi się go okiełznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej351 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Przemku,myślę że będziesz zadowolony z modelu.miałem ten zestaw w rekach,oglądałem zawartość opakowania.super-zoom jest bardzo podobny do FLASHa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Model dzisiaj zamówiłem wraz z silnikiem proponowanym przez sklep. Pakiet jakim dysponuje to 1300 3S a serw 9 gramowych mam pod dostatkiem więc tylko składać model jak przyjdzie gdzieś znalazłem wątek o tym modelu na forum więc jak przyjdzie to coś o tym napiszę z pewnością może uda mi się jeszcze coś szlifnąć moje umiejętniści akrobatyczne na tym modelu w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak będziesz miał nowy model proponuję abyś założył nowy temat.Twoje relacje z budowy są bardzo ciekawe i można się z nich wiele nauczyć,co na pewno przyda się każdemu na tym Forum. Pozdrawiam Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jak będziesz miał nowy model proponuję abyś założył nowy temat.Twoje relacje z budowy są bardzo ciekawe i można się z nich wiele nauczyć,co na pewno przyda się każdemu na tym Forum. Pozdrawiam Andrzej. Andrzeju mówisz masz ... nie omieszkam zamieścić nowego wątku ... ciesze się bardzo że moje relację są dla kogoś wartościowe i pomocne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Inspirowany przez Przemka zbudowałem sobie modelik na podstawie jego planu . Dzięki za udostępnienie , bo jestem mile zaskoczony jak fajnie się go budowało i pęknie lata Zdjęcia robione komórką ...... Kolorowy jak choinka na święta ale taka folie tylko udało mi się zdobyć w modelarni (resztki zdobyczne) Ulotnił go mój pilot oblatywacz i lata tak: Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Cieszę się bardzo że ktoś skorzystał i jest zadowolony ale oczywiście własności lotne zawdzięczamy Panu Dariuszowi Mularowi Franciuszku a jaka waga wyszła do lotu? Bardzo ciekawe "malowanie" wyszło takie kolorowe Regulator masz zamontowany na zewnątrz tak jak u mnie czy jest on obok odbiornika ? Tak pytam bo się kabelków nie mogę doliczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam - do lotu waga 1230g co do regulatora to standartowe miejsce dla niego od spodu To co widać koło odbiornika to stary regulator służący jako BEC kupiłem używany Hobby King 40 A z uszkodzonym BEC -em Silnik mam EMAX 2815/07 i śmigiełko 10/6 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Takie tam moje fotograficzne wypociny z Madmanem w roli głównej ... prezentacja oświetlenia w modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Naprawdę pięknie go zrobiłeś! !! Niby prosty schemat, ale wpada w oko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dzięki Andrzeju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tylko co będziesz robił przez kolejne 3 miesiące :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mam ostro w planach zbudować F-18 z planów Shumate a co mi z tego wyjdzie się zobaczy http://pfmrc.eu/index.php?/topic/35572-fa-18-hornet-by-steve-shumate/ temat dawno zaczęty więc trzeba by było go skończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.