ECO400 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Kiedy obudził mnie telefon z wiadomością że Piotrek odszedł, nie mogłem w to uwierzyć. Był wspaniałym kolegom. Zawsze kiedy ktoś poprosił go o doradztwo i pomoc - nie odmówił. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Słów brak... :cry: [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzdry Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie wiem, co powiedzieć... [*]... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekxxd Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Jestem w szoku -.- [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Szok. Jeszcze wczoraj rozmawialiśmy a dziś już go nie ma :'( Życie jest niesprawiedliwe. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] przykre, że młody człowiek odszedł na zawszr, wyrazy współczucia dla rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 We wtorek z Nim pisałem na GG, pytał mnie o helikoptery, miał w planie kupić HK450 bo do MT nie miał części, a chciał latać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Pamiętajcie, że żadna śmierć pomimo tego w jakich zaszła okolicznościach- nie poszła na marne. Piotrek swoją postawą dał nam dowód na to, że będąc nieuleczalnie chorym można żyć tak jak wszyscy i cieszyć się z posiadanych zainteresowań. Dzięki niemu chociaż garstka osób na chwilę się zatrzyma w codziennej pogoni za niczym i doceni życie takim jakie mu jest dane. Mam nadzieję, że rodzice pomimo żalu jaki teraz czują, są dumni ze swojego syna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy668 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wrazw współczucia... Nie znam osobiście postaci z forum ale jak to przeczytałem... Az leza sie kreci w oku...[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepen02 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palacz1996 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Dlaczego !!!! ??? [*] [*] [*] Leć wysoko Piotrze do nieba , na którym z taką pasją latałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek11 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Zawsze ciśnie się pytanie dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webster95 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.