ECO400 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Kiedy obudził mnie telefon z wiadomością że Piotrek odszedł, nie mogłem w to uwierzyć. Był wspaniałym kolegom. Zawsze kiedy ktoś poprosił go o doradztwo i pomoc - nie odmówił. :cry:
meteor Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Szok. Jeszcze wczoraj rozmawialiśmy a dziś już go nie ma :'( Życie jest niesprawiedliwe. [*]
leszek_c Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 [*] przykre, że młody człowiek odszedł na zawszr, wyrazy współczucia dla rodziców.
Arkos Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 We wtorek z Nim pisałem na GG, pytał mnie o helikoptery, miał w planie kupić HK450 bo do MT nie miał części, a chciał latać ...
Wojtass_nt Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Pamiętajcie, że żadna śmierć pomimo tego w jakich zaszła okolicznościach- nie poszła na marne. Piotrek swoją postawą dał nam dowód na to, że będąc nieuleczalnie chorym można żyć tak jak wszyscy i cieszyć się z posiadanych zainteresowań. Dzięki niemu chociaż garstka osób na chwilę się zatrzyma w codziennej pogoni za niczym i doceni życie takim jakie mu jest dane. Mam nadzieję, że rodzice pomimo żalu jaki teraz czują, są dumni ze swojego syna.
Marcin K. Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Wrazw współczucia... Nie znam osobiście postaci z forum ale jak to przeczytałem... Az leza sie kreci w oku...[*]
Tomek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Dlaczego !!!! ??? [*] [*] [*] Leć wysoko Piotrze do nieba , na którym z taką pasją latałeś.
tadek11 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 Zawsze ciśnie się pytanie dlaczego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.