Skocz do zawartości

Wrocławskie zawody ESA z okazji pierwszego dnia wiosny

Olorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faktycznie.Już po zawodach.Wielkie podziękowania dla zawodników,kibiców i sponsorów.

II WŚ wygrał Marcin Olas-Meteor

I WŚ wygrał Grzegorz Michalski-GMisio

Więcej wkrótce.Pozdrawiam Wojtek.

Opublikowano

Wspaniale było się z Wami spotkać i powalczyć :D

Dziękuję p. Alinie za wspaniałego czekoladowca niesłusznie nazwanego przeze mnie piernikiem :mrgreen:

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wspaniałą i niepowtarzalną atmosferę. Było rewelacyjnie.

Jarku, obejrzałem wszystkie 993 zdjęcia. Do prywatnej galerii trafiło 314 :mrgreen: dziękuję

Alinka - ciasto przepyszne :*

Brawa dla organizatorów, że przeprowadzili kontrolę samolotów startujących w finale - oczywiście wszystkie mieściły się w wadze (niektóre nawet ze sporym zapasem).

Następne zawody w Warszawie, a tydzień później zapraszamy na Mistrzostwa Polski ESA do Warty Bolesławieckiej. :jupi:

Opublikowano

Dziękuję organizatorom za sportową, ujetą w ramy regulaminu rywalizację i świetną zabawę :-)

Mimo późnego powrotu, Eskadra Kraków świętowała na gorąco swój sukces na małym przyjęciu przygotowanym przez nie_startujących w tych zawodach a dopingujacych nas na odległość zawodników...... juz szykujemy się na Mistrzostwa Polski i przyjedziemy w jeszcze większym składzie.

ms

Opublikowano

Eskadra Kraków świętowała na gorąco swój sukces

Noooo, przez chwilę bałem się, że wszystkie medale zabierzacie do Krakowa. :wink:

Walka o tytuł Mistrza Polski będzie zacięta. :D

Opublikowano

No a tutaj krótki filmik z pokładu quadrocoptera który nagraliśmy z Marcinem (meteor) na zawodach. Nic szczególnego ale można zobaczyć walkę ESA z lotu ptaka :)

Niestety youtube obcięło mi super ścieżkę dźwiękową i muszę czekać aż zaakceptują nowy podkład.

Opublikowano

wszystkie medale zabierzacie do Krakowa.

Do Mistrzostw Polski jeszcze jest troche czasu i postaramy się go dobrze wykorzystać - będziemy dalej intensywnie trenować aby tak się stało :lol2:

ms

Opublikowano

Niestety youtube obcięło mi super ścieżkę dźwiękową i muszę czekać aż zaakceptują nowy podkład.

Wrzuć na vimeo, je#^ć jutube :twisted:
Opublikowano

Witam co prawda troszkę późno ale również chciałem podziękować organizatorom tej zajefajnej imprezy. Zawody super (choć dla mnie troszkę pechowe :)bo podczas walk ww2 ,co chwila traciłem kontakt z moim pilotem i zamiast strzelać w wroga on go po prostu taranował lub strzelał w ziemie :P co innego w ww1 tam mój patyczak (ksywa bambus) strzelał celnie 8) i dotarł do finału :jupi: .A właśnie ja poproszę o przepis na to pyszne ciacho od Cioci Pilotki Aliny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.