daan Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 podniebne walki były momentami bardzo zażarte, co widać na ostatnich fotkach(:
Sidey Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Bardzo fajna impreza, świetna atmosfera W następnych zawodach startuje i niszczę robrafa
Wodzu 7 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Faktycznie.Już po zawodach.Wielkie podziękowania dla zawodników,kibiców i sponsorów. II WŚ wygrał Marcin Olas-Meteor I WŚ wygrał Grzegorz Michalski-GMisio Więcej wkrótce.Pozdrawiam Wojtek.
Dj. Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Pozostałe 993 zdjęcia beż poprawek, retuszu - jest tu: https://picasaweb.google.com/Djarek62/ESAWrocAwWiosna20032011#
samolocik Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Wspaniale było się z Wami spotkać i powalczyć Dziękuję p. Alinie za wspaniałego czekoladowca niesłusznie nazwanego przeze mnie piernikiem :mrgreen:
noker Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Po zdjęciach widać że była niezła jatka :mrgreen:
skidan Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Dziękuję wszystkim za wspaniałą i niepowtarzalną atmosferę. Było rewelacyjnie. Jarku, obejrzałem wszystkie 993 zdjęcia. Do prywatnej galerii trafiło 314 :mrgreen: dziękuję Alinka - ciasto przepyszne :* Brawa dla organizatorów, że przeprowadzili kontrolę samolotów startujących w finale - oczywiście wszystkie mieściły się w wadze (niektóre nawet ze sporym zapasem). Następne zawody w Warszawie, a tydzień później zapraszamy na Mistrzostwa Polski ESA do Warty Bolesławieckiej. :jupi:
GB53 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Następne zawody w WarszawieKiedy?Zawody w Warszawie 30 kwietnia na Bemowie.Masz z Puław ok 130 km
mirolek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Dziękuję organizatorom za sportową, ujetą w ramy regulaminu rywalizację i świetną zabawę :-) Mimo późnego powrotu, Eskadra Kraków świętowała na gorąco swój sukces na małym przyjęciu przygotowanym przez nie_startujących w tych zawodach a dopingujacych nas na odległość zawodników...... juz szykujemy się na Mistrzostwa Polski i przyjedziemy w jeszcze większym składzie. ms
skidan Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Eskadra Kraków świętowała na gorąco swój sukcesNoooo, przez chwilę bałem się, że wszystkie medale zabierzacie do Krakowa. :wink: Walka o tytuł Mistrza Polski będzie zacięta.
ECO400 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 No a tutaj krótki filmik z pokładu quadrocoptera który nagraliśmy z Marcinem (meteor) na zawodach. Nic szczególnego ale można zobaczyć walkę ESA z lotu ptaka Niestety youtube obcięło mi super ścieżkę dźwiękową i muszę czekać aż zaakceptują nowy podkład.
mirolek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 wszystkie medale zabierzacie do Krakowa. Do Mistrzostw Polski jeszcze jest troche czasu i postaramy się go dobrze wykorzystać - będziemy dalej intensywnie trenować aby tak się stało :lol2: ms
yay Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Tutaj jeszcze kilka zdjec: https://picasaweb.google.com/anna.makarowska/ESAWrocAw20Marca2011# Dzieki za super zabawe.
noker Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Niestety youtube obcięło mi super ścieżkę dźwiękową i muszę czekać aż zaakceptują nowy podkład.Wrzuć na vimeo, je#^ć jutube :twisted:
POGO Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Witam co prawda troszkę późno ale również chciałem podziękować organizatorom tej zajefajnej imprezy. Zawody super (choć dla mnie troszkę pechowe :)bo podczas walk ww2 ,co chwila traciłem kontakt z moim pilotem i zamiast strzelać w wroga on go po prostu taranował lub strzelał w ziemie co innego w ww1 tam mój patyczak (ksywa bambus) strzelał celnie 8) i dotarł do finału :jupi: .A właśnie ja poproszę o przepis na to pyszne ciacho od Cioci Pilotki Aliny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.