JarekF Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzisiaj nasz świat lotniczy jest dużo uboższy niż był wczoraj. [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Dzisiaj nasz świat lotniczy jest dużo uboższy niż był wczoraj. [*] Miałem okazję obserwować pokazy Marka 3 razy. 2x u mnie w mieście i raz w Krakowie. Moim zdaniem polski świat lotniczy został sparaliżowany. Chyba mogę śmiało powiedzieć, że nie ma drugiej takiej osoby w kraju, która tak wiernie oddawała by się tworzeniu tak pięknego widowiska jaką jest akrobacja samolotem- i to nie byle jakim, bo Pittsem. Straciliśmy najlepszego akrobatę, kolejnego... O wydarzeniu dowiedziałem się będąc 350km od miejsca zamieszkania. Nogi się pode mną ugięły. Poznałem go osobiście zaledwie 11 miesięcy temu. Zostało mi tylko trochę filmów z jego udziałem i pamiątkowe zdjęcie: Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 odszedł jeden z wielkich... Zal, i tylko żal... Ale pozostało, co nam pokazał: KLASA, i za to wielki szacunek dla Niego... Pozostanie w pamięci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 eeee tam akrobacja ..... jurgis i nni też fajnie latają mnie się podobało jak Marek latał swoją JENNY i machał do ludzi co zawsze generowało uśmiechy na "gębach" widzów,a i widać było że i On się super tym bawi oraz że sprwa mu to przyjemnośc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 To jest przerażające że mimo doświadczenia, umiejętności, lat poświęconych temu stylowi życia i pełnej świadomości jakich błędów należy się wystrzegać i tak istnieje szansa że taki błąd się popełni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 już nie zobaczymy tego charakterystycznego kombinezonu na zawodach... :cry: [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ...widziałem Go w Radomiu, śledziłem Jego poczynania...Gość z pasją, może z misją, dla mnie był wielki...I odszedł, jak chciał (chyba)...Bo, ponad wszystko, ukochał latać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ...a jeśli z nas Ktoś legnie wśród szaleńczych jazd, Czerwieńszy będzie kwadrat, nasz lotniczy znak. Znów pełny gaz, Bo cóż, że spadła któraś z gwiazd, Gdy cała wnet eskadra pomknie na szlak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 ....Amen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 [*] co tu gadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Odszedł wielki pilot. Jescze w tamtym roku widziałem jak kręcił akrobację w Giżycku, a już w tym roku go tam nie będzie. WIelka szkoda. Polskie lotnictwo znowu straciło wielkiego pilota, dlaczego? :cry: [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawomir Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Marku kiedyś znowu sie spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_12 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Najlepszy polski pilot, I bardzo miły człowiek, szkoda tak dobrego pilota . [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Wojtek, piękne, pamiątkowe zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ['] Ratownicy niestety są przepracowani pracują na kilku etatach (smutne i tragiczne )ale takie są realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moriq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 byłem na jego pokazie pod Ostrowem w Michałkowie, miałem być teraz w Płocku - nie udało się... i już nigdy się nie uda Piękne pasje często są jak stąpanie po cienkiej linie... bezpieczniej jest siedzieć w fotelu, dziękuję Panie Marku, że Pan tak nie robił w swoim życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi