qba Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaFSO Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 DUBSTEP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 ..gdzie jesteś Yennefer .. ... https://youtu.be/R1Mg1sw8YEY?list=RDR1Mg1sw8YEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jakiej muzyki lubicie słuchać? Dobrej. Odpowiedź może się wydać infantylna, ale myślę, że nawet zatwardziałego fana jednego gatunku jest w stanie poruszyć dzieło wybitne z zupełnie innego.. Wszystko zależy od okoliczności. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja jestem OD zawsze wielkim fanem Van Halen ( planuje zreszta ich uczcic malowaniem przyszlego modelu ; fotke zamieszczam na dole ) , a od roku 1984 ( kiedy wydano Kill `em All ) Trash Metalu ze wskazaniem na SLAYERa ( ktorego widzialem juz z 10 razy ) . Generalnie CIZKIE rzeczy ; 2 gitary , bas i bebny to dla mnie optymalny sklad instrumentow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja jestem OD zawsze wielkim fanem Van Halen ( planuje zreszta ich uczcic malowaniem przyszlego modelu ; fotke zamieszczam na dole ) , a od roku 1984 ( kiedy wydano Kill `em All ) Trash Metalu ze wskazaniem na SLAYERa ( ktorego widzialem juz z 10 razy ) . Generalnie CIZKIE rzeczy ; 2 gitary , bas i bebny to dla mnie optymalny sklad instrumentow . 84' to Ride the Lightning. Kill 'Em All to 83'. Ja z wielkiej czwórki widziałem na razie Mete i Anthrax. Kill 'Em All! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wotoma Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Slayer? Yummy! A co powiecie na... bo ostatnio mam fazę na Haydna i koncert na trąbkę szczególnie in E flat III Finale (najlepsze wykonanie jakie słyszałem ) , albo Mozarta Piano sonata nr 16 in C major. Szczególnie kiedy coś robię przy modelach - przy trąbce świetnie mi się laminuje. Ale jak wracam wieczorem lub nocą samochodem lubię wrzucić np. Black Album, albo składankę Rammsteina. Tomem Waitsem, który ma papier ścierny w głosie i je kamienie ze żwirem na śniadanie też nie pogardzę np. God's away on business (boska trąbka w tle) albo I don't wanna grow up nie wspominając o https://www.youtube.com/watch?v=-gwUtEEjZJ8 I w całej rozciągłości zgadzam się np. z Romanem J4 wszystko zależy od okoliczności... a, gdy słyszę obok: All along the watchtower JH, albo to ciągle mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japko95 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Cześć, ja z klasyki to chyba tylko 4 pory roku, no i jeszcze Cwał Walkirii (to z Czasu Apokalipsy Copolli) https://www.youtube.com/watch?v=HW4mg3GICsk No i jeszcze Jelonek, ale to że są skrzypce to nie znaczy, że gra muzykę klasyczną A LZ jakoś nie lubię, choć akurat riff z Whole Lotta Love nieziemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajaner Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Kiedy coś nie wychodzi lubię coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek996 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 84' to Ride the Lightning. Kill 'Em All to 83'. Ja z wielkiej czwórki widziałem na razie Mete i Anthrax. Kill 'Em All! Racja ; ja to USLYSZALEM gdzies w Trojce w 1984 i to mi tak zostalo . Wtedy nie bylo netow , Youtubow . Albo ktos cos przywiozl , albo czekalo sie az sie GDZIES uslyszy Slayer? Yummy! A co powiecie na... bo ostatnio mam fazę na Haydna i koncert na trąbkę szczególnie in E flat III Finale (najlepsze wykonanie jakie słyszałem ) , albo Mozarta Piano sonata nr 16 in C major. Szczególnie kiedy coś robię przy modelach - przy trąbce świetnie mi się laminuje. Ale jak wracam wieczorem lub nocą samochodem lubię wrzucić np. Black Album, albo składankę Rammsteina. Tomem Waitsem, który ma papier ścierny w głosie i je kamienie ze żwirem na śniadanie też nie pogardzę np. God's away on business (boska trąbka w tle) albo I don't wanna grow up nie wspominając o https://www.youtube.com/watch?v=-gwUtEEjZJ8 I w całej rozciągłości zgadzam się np. z Romanem J4 wszystko zależy od okoliczności... a, gdy słyszę obok: All along the watchtower JH, albo to ciągle mało. Toma Waitsa spotkalem w Rumunii jak smigalismy rowerami z kolega w Gorach Maramures . Wyszedl nagle z bocznej drogi na jakiejs wsi . Byl juz w stanie lekko wskazujacym ....... Oto dowod ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Odkąd kupiłem to: lubię słuchać też tego: Rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Bardzo ciekawy teledysk https://www.youtube.com/watch?v=CJY7KW_YAac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarz115 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 On jest ŚWIETNY Tak opanować instrument by z muzyki zrobić teatr i to w tak młodym wieku to jest sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 tylko z winyla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ostatnio podsłuchałem płytę u kolegi w aucie i się zakochałem w jej utworach. Totalny chillout. Jak na ogół w weekendy z trudnością zwlekłem się z łóżka i zmusiłem do "ogarniania chaty" Włączyłem całą płytę, nawet nie głośno by sąsiedzi musieli "podziwiać". Sam nie wiem jak się to stało, ale tak mnie uspokoiła muzyka, że samo się pozmywało, posprzątało, poodkurzało i nawet obiad elegancki sam się zrobił. Bez trudu, zemszczęnia pod nosem i narzekań. Potem z wyluzowaniem zasiadłem do pozostałych już bardziej przyjemnych zajęć Polecam. Jeden z utworów, ale inne są równie godne uwagi (oczywiśćie według mnie bo nie mam żadnej misji by je komuś wciskać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi