FRED1964 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Listę startową z dzisiejszego dnia będziemy aktualizować dopiero po 23 Witam Wszystkich :-)
FRED1964 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 do aktualnej listy dopisali się : Alina Miszczyk - Wrocław, Mateusz Włodarczyk - Twardogóra
FRED1964 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ostatnie zgłoszenie to Zenon Kowalczyk - Zduńska Wola
TooM Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Do kiedy najpóźniej można zgłaszać się do zawodów. Mam trudną decyzję ponieważ będą mieszane kolejki a w sobotę na Mistrzostwach Polski ACES z tego powodu doznałem kontuzji -start w WWI natychmiast po locie w WWII+ 7 minut czasu przygotowawczego= 12 szwów na dłoni :twisted: .
dobiecki Opublikowano 1 Września 2011 Autor Opublikowano 1 Września 2011 Ze względów organizacyjnych im prędzej tym lepiej, ale nikogo z kwitkiem nie odprawimy.
Viader Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Czy doszło na PW moje wczorajsze zgłoszenie z godziny 23.45?
sebamor Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 No jeżeli wszyscy, ktorzy są a liście przyjadą to będzie nowy rekord
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 2 Września 2011 Opublikowano 2 Września 2011 Skłaniam się do stwierdzenia że trzeba zacząć robić loty kwalifikacyjne przed zawodami dla nowicjuszy bo zaczyna się robienie ekipna ilość bez zwracania uwagi na umiejętności czego efektem jest zwiększenie zagrożenia startujących i widzów wypadkiem .
Viader Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 A gdzie aktualna lista? nic się nie zmienia od paru dni...
FRED1964 Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 aktualna lista jest na stronie, zarejestrowały się 42 osoby. www.odlot.com.pl
Viader Opublikowano 3 Września 2011 Opublikowano 3 Września 2011 Sory, nie zauważyłem drugiej strony pdf-u :oops:
sebamor Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 No i już po zawodach. Trochę wiało, ale i tak pogoda była super. Niestety nie dałem rady pozostać naa finały ponieważ wszystko się dość mocno przeciągnęło w czasie. Można zobaczyć ostateczne wyniki?
marek rokowski Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 serdeczne dzięki dla organizatorów i współlataczy miło Was było spotkać po raz kolejny i skrzyżować na niebie tasiemki;) fajnie że są wśród nas zapaleńcy którym chce się organizować takie imprezy
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Zastanawiam się jak wypadł ten super team z Krakowa ??? Dołożyli wszystkim czy jak to zwykle bywa skończyło się na gadaniu ....
meteor Opublikowano 4 Września 2011 Opublikowano 4 Września 2011 Ja również dziękuję za wspaniałą imprezę i wspólne loty Mam nadzieję że zobaczymy się już w Radomiu ? :wink:
SlavikS Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 serdeczne dzięki dla organizatorów i współlataczy miło Was było spotkać po raz kolejny i skrzyżować na niebie tasiemki;) fajnie że są wśród nas zapaleńcy którym chce się organizować takie imprezy Nic dodać, nic ująć Serdeczne podziękowania również od Płockiej Eskadry !!!!
POGO Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Piękna impreza , walki zażarte , grochówa pierwsza klasa Pozdrawiam i wielkie dzięki dla organizatorów. P.S. Koniecznie trzeba cosik zmajstrować (poprawić) w programie zliczającym punktacje.
samolocik Opublikowano 5 Września 2011 Opublikowano 5 Września 2011 Zastanawiam się jak wypadł ten super team z Krakowa ??? Dołożyli wszystkim czy jak to zwykle bywa skończyło się na gadaniu .... Cześć Kamyczek "super team" to nie tylko super wyniki na każdych zawodach. Zapraszamy na grilla i wspólne latanie w Krakowie :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi