Xan86 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 A gdzie lot w stronę słońca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Odpuściłem nagrywanie wolałem śledzić model bo adrenalina nieco wzrastała Poza tym nic by to do filmu nie wnosiło a założę się że prędzej czy później pojawili by się malkontenci szukający sensacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Hej. Bogdan mega film chyba najlepszy jaki miałem, dziękuje co do modelu to mój rekord tylko trochę w innej konfiguracji na li-pol 6S to 245 kilometrów według wskazań GPS. Przy obecnej myśle ze ok 200 km. Mały model ale potrafi przynieść dobra dawkę adrenaliny ✈️✈️✈️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Latamy jutro? Hej. Bogdan mega film chyba najlepszy jaki miałem, dziękuje co do modelu to mój rekord tylko trochę w innej konfiguracji na li-pol 6S to 245 kilometrów według wskazań GPS. Przy obecnej myśle ze ok 200 km. Mały model ale potrafi przynieść dobra dawkę adrenaliny ✈️✈️✈️ Avanti weź to będziesz miał adrenalinę i pół klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Hej. Bogdan mega film chyba najlepszy jaki miałem, dziękuje co do modelu to mój rekord tylko trochę w innej konfiguracji na li-pol 6S to 245 kilometrów według wskazań GPS. Przy obecnej myśle ze ok 200 km. Mały model ale potrafi przynieść dobra dawkę adrenaliny ✈️✈️✈️ Nie ma sprawy Seba W razie czego mam mini logger GPS to możemy włożyć pod warunkiem że nie odlecisz do Balic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 No to jeszcze jeden filmik z udziałem MX2 ... tym razem w innym wydaniu.https://www.youtube.com/watch?v=KlysyD88avE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapol Opublikowano 6 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Właśnie obejrzałem oba filmiki z udziałem mojego MX-a Oba filmy świetne, model ładnie się prezentuje, okoliczności przyrody przepiękne. Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Przyjmę naklejke RC Team Kęty koloru czarnego bądź białego . PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Od dzisiaj jestem w posiadaniu nowiutkiego modelu jakim jest Extra 330SC z Rc Pilota... Dzięki Grześkowi udało mi się ją pozyskać taniej jak i szybciej http://www.nataair.sk/nataair/eshop/0/0/5/2390-EXTRA330SC-31-cerveno-bielo-cierna-VYPREDAJ... Już się nie moge doczekać aż będzie hasała na naszym lotnisku Model w wersji 2.34m o bardzo ładnym malowaniu czerwono biało czarnym, żywo bardzo ciekawie to wygląda. Motor jakim będzie napędzana extra to RCGF 60 (solo cylinder). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Pogratulować modelu,na pewno będzie dużo radochy z latania. Jakie przewidujesz wyposażenie oprócz silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuRC Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Pogratulować modelu,na pewno będzie dużo radochy z latania. Jakie przewidujesz wyposażenie oprócz silnika? Wyposażenie przekładam z mxs czyli power box, serwa cyfrowe 24kg hitec'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2018 Andrzej gratuluje ci nowego modelu , rzeczywiście bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PilotM Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Witajcie, Chciałem modelarzy i sympatyków lotniska modelarskiego Kęty zaprosić na Piknik Modelarski Żar 2018 Szczegóły poniżej: Tegoroczny Piknik będzie wspomnieniem jednego ze znanych modelarzy biorącego aktywny udział w Piknikach na Górze Żar Memoriał Grzegorz Bieli Bardzo dziękuje Rodzinie Pana Grzegorza za wyrażenie zgody. Oczywiście będą z tym wydarzeniem związane pamiątki Wszyscy znamy światowej klasy Śmigła produkowane przez zakład Pana Grzegorza I tak zaczynamy: Piątek od godziny 17.00 - zabezpieczenie lotniska ( czyli zakładamy sitki, wydzielamy miejsca na modela i dla Pilotów na płycie lotniska) zapraszam wszystkich mogących pomóc w temacie modelarzy do tych prac zajmą nam ok 1 godziny oczywiście będzie pomoc ze Szkoły Szybowcowej. Po zabezpieczeniu terenu pewno pierwsze próbne loty - jak zawsze stało się to już historią tego spotkania. Jeżeli ktoś chce w jakikolwiek sposób wesprzeć Piknik np. zakupić Puchary, zareklamować swoja firmę, to proszę o kontakt ze mną. Plan Dnia: 07.07.2018 9.30 odprawa pilotów 10.00 - 12.13 pierwsze loty modeli spalinowych 12.30 - 14.00 pierwsze loty szybowce i motoszybowce 14.00 - 15.00 pokazy akrobacji loty indywidualne dla wszystkich modeli 15.00 - 16.00 loty modeli makiet 16.00 - 18.00 szybowce i elektroszybowce 20.00 - bal pilota lub ognisko w Górskiej Szkole Szybowcowej informacja zostanie jeszcze sprecyzowana. Plan Dnia: 08.07.2018 9.00 odprawa pilotów 9.15 - 10.30 pierwsze loty modeli spalinowych 10.30 - 11.30 pierwsze loty szybowce i motoszybowce 11.30 - 12.15 pokazy akrobacji loty indywidualne dla wszystkich modeli 12.15 - 13.30 loty modeli makiet 14.00 - zakończenie Pikniku Wspólne zdjęcia i Puchary Pikniku 2017. Opłaty: W tym roku dla wsparcia Szkoły Szybowcowej Żar opłata wynosi 30 zł od Pilota i 10 złotych od osoby towarzyszącej pilotowi nie zmienna od kilku lat. Warunkiem uczestnictwa w Pikniku jest posiadanie aktualnego ubezpieczenia modelarskiego ( warunek konieczny) oraz podpisanie oświadczenia o odpowiedzialności za powstałe ewentualne szkody na mieniu lub zdrowiu osobom trzecim. W tym roku nie zapisujemy się na stronie gdyż i tak nie wszyscy dokonywali rejestracji więc zapraszamy wszystkich kto chce uczestniczyć, a jeżeli aktywnie to proszę mierzyć tylko swoje siły na zamiary ( podstawy latania modelem) W razie pytań lub wątpliwości proszę pisać na rc.sroka@gmail.com tele; 533 023 992 Do zobaczenia Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ale tu cicho... To pochwalę się Respect wrócił na lotnisko.... Pierwsze wrażenia - "przecinak" Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tym razem bez przygód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoferbp Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wszystko działa jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Może tak byśmy niedługo coś nowego oblatali? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 23 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 No ładne żeś to zrobił Jacku. Hangar 9 się kryje . A śmigiełko jakie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBen Opublikowano 23 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Noo, daleka droga za mną. Na początku było tak... Czekam na Mejzlika, niestety Nastik ma w tym tygodniu urlop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafenx Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Cześć panowie jest cieplutki temat mam power boxy championy w dobrej cenie i serwa hitec Hitec Serwo HSB-9380TH digital i 2gi typ Hitec Serwo HS-M7990TH ale musze mieć szybko zdecydowanych kto by chciał z lotniska od nas wszystko nowe połowa cen sklepowych jak coś kątaktować sie 693 473 203 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi