Krzysiek "Viper" Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Idiotów jak widać nie brakuje... Mógł sobie debil po ściernisku pojeździć. Ale naprawicie i znowu będzie piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 O kur... Uczył się ktoś u Was driftu... Szukajcie tylnonapędowca i widłami go Z tego co zauważyłem to były ślady zimówek z osobówki, oraz konkretny bieżnik terenówki. Sporo wyrwanych darni leżało na całym lotnisku, część wywaliłem na skraj lotniska a część wpakowałem w wyrwane dziury. Trudno trzeba z tym żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszekm35 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 ożesz k......a masakra po prostu chamstwo tego się inaczej nie da opisać ...... Współczuje trochę roboty z tym będzie no ale można by spróbować namierzyć gnoja i niech naprawia szkody ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Tego samego boję się u siebie. Dwa lata temu przejechali kombajnem na skróty. Zasypałem i dosiałem trawy, pomału się "zabliźnia". Niepewność jednak pozostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek.T Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Widać że ktoś to zrobił specjalnie na złość , a jak zrobił raz to może kiedy zrobić drugi raz , dobra by była mała kamerka bez przewodowa na drzewie i zgłosić na policję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebapilotrc Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Może to pomoże.? https://allegro.pl/oferta/kamera-lesna-hc-300m-fotopulapka-1080p-mms-polski-7781018815?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_ELKTRK_PLA_RTV+i+AGD&ev_adgr=Kamery&gclid=EAIaIQobChMI9LajhJ2Z4QIVE-WaCh3dyggjEAQYCSABEgKD0_D_BwE&gclsrc=aw.ds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Proponuję lotnisko oborać głęboko naokoło a przy wjeździe postawić szlaban lub dwa słupki i łańcuch na kłódkę. U nas dopiero to zakończyło jazdy idiotów po płycie lotniska. Raz tylko jakiś debil z zemsty nalał kleju do kłódki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Jest też opcja że Nas ktoś z pobliskich domków nie bardzo lubi . Jeżeli by tak było to może by powiedzieli co im leży na wątrobie,tak tylko myślę. Dziś właśnie zjechałem do domu i czytam wątek, jakby co to dajcie znać to zajechałbym na lotnisko w sobotę czyli właściwie już dziś i coś pomógł w naprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Janusz tragedii nie ma, wywalcuje się potem koszenie i będzie git.Na obecną chwilę jest trochę kopczyków krecich, ale te na bieżąco likwiduje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ciężki sprzęt w akcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Kazek czytasz w myślach, ale czemu nie śpisz o trzeciej na ranem, jak pisałem o walcowaniu? Pakiety naładowane, modele do samochodu i jazda. No chyba odpalimy grilla na to konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Trochę fotek z wczoraj...Pogoda zajefajna a na lotnisku pustki, no prawie.Przynajmniej nie trzeba było czekać w kolejce na loty. Ehhhhhh ... Takim też lataliśmy na chwilę, wylądował i odleciał Rafała zadymiacz Dobra spadówa na lotnisko bo coraz piękniej się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 No no ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dziś ponownie pogoda dopisała oraz goście. Było ciepło, wietrznie i głośno.Termika też dała o sobie znać, wręcz trzeba było się mocno sprężyć z ewakuacją.Trochę fotek udało się ustrzelić, będzie jeszcze filmik. Wracając do termiki, zaczęło się niewinnie lotem pod chmurką, po chwili zaczęło robić się ciekawie, od 400m było takie ssanie że nagle zrobiło się ponad 500 i dalej ssało w niebiosa.W momencie w pysku zaschło, zważywszy że to mój nowy dwu metrowy ,,styropianowy,, nabytek z Multiplexu, Udało się w porę zrobić piona w dół i spierniczyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ciekawe na ile by zassało ??? Ale dzisiaj w EPBA szybowce pięknie szły w kominach. No gości mieliście znajomych Narobili szumu i ruchu - to dobrze !!! Boguś fotki super. Jeszcze jakbyś kiedyś miał kamerkę na takich pułapach to byłoby fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz.S Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ooo widzę że ,,nasi tam byli,, ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ciekawe na ile by zassało ??? Ale dzisiaj w EPBA szybowce pięknie szły w kominach. No gości mieliście znajomych Narobili szumu i ruchu - to dobrze !!! Boguś fotki super. Jeszcze jakbyś kiedyś miał kamerkę na takich pułapach to byłoby fajnie Powiem Ci że ssało by na pewno i nie chciałem sprawdzać tego, bo model był już punkcikiem na niebie. Gdybym miał ,,wspomagacz,, który by mi pomógł w powrocie no to można było by jeszcze pociągnąć. Ale jam mam ,,golasa,, a cała nadzieja w pacach i wzroku i jako takim linku. Kamerka niestety została w domu, szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Trochę zaległości z ostatniego weekendu...Ostatni lot ... https://www.youtube.com/watch?v=VIEiBhQU0F0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 OMG Szkoda samolotu. Ale jak latasz to zawsze z tyłu głowy masz gdzieś to ryzyko wpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 OMG Szkoda samolotu. Ale jak latasz to zawsze z tyłu głowy masz gdzieś to ryzyko wpisane Niestety takie hobby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi