Grzesiek . Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 No teraz uwierzę w ten zawis (albo photoshop) Chciałeś ziemię to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Rafał PhotoShop Centralnie prostopadle do słońca latal? Zobacz na cień, to jest cień samolotu w zawisie Druga fotka tak samo Nawet śmigło się nie kręci A co to szybowiec żeby na wyłączonym silniku startował Tiaaa, zaraz się dowiem, że ląduje a nie startuje. To czemu do lądowania nie ma opuszczonych klap i SW nie jest opuszczone w dół Jak nic PotoShop. Narobili się pisanek i dalej sobie jaja robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Rafał PhotoShop Centralnie prostopadle do słońca latal? Zobacz na cień, to jest cień samolotu w zawisie Druga fotka tak samo Nawet śmigło się nie kręci A co to szybowiec żeby na wyłączonym silniku startował Tiaaa, zaraz się dowiem, że ląduje a nie startuje. To czemu do lądowania nie ma opuszczonych klap i SW nie jest opuszczone w dół Jak nic PotoShop. Narobili się pisanek i dalej sobie jaja robią to już wiem dlaczego tak szybko podchodzi do lądowania , zapomiałem o klapach dzięki Wojtuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Nie nie Wojtek, jaj sobie nie robią Sam byłem świadkiem oblotu choć tego zawisu tak nisko nie widziałem .... a drinki piję dopiero od niedawna . Bogdan chyba montuje jakiś film/mix z dzisiejszych lotów to prawda wyjdzie na jaw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Rafał oni nie, ja tak To w temacie robienia jak Wysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Grzesiek robi przymiarkę do szybowca i testuje jak lądować bez silnika od cała zagadka.Trochę ryzykowne bo ta ,,kobyła,, nie ma umiaru w wolnym opadaniu i leci na pysk na dół. A że zachciało mu się wyłączyć silnik...no cóż musiałem to lądowanie uwiecznić. Rafał zawisu nie mógł widzieć bo tankował paliwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 ,,kobyła,, nie ma umiaru w wolnym opadaniu i leci na pysk na dół. Przepraszam ale "kobyła" to nazwa zastrzeżona do mojego Su bo jak nazwiesz 20 kg do lotu Grzesiek ma zwiewny, lekki, prawie halowy model Extry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Przepraszam ale "kobyła" to nazwa zastrzeżona do mojego Su bo jak nazwiesz 20 kg do lotu Grzesiek ma zwiewny, lekki, prawie halowy model Extry... OK źrebak niech zostanie haaaaa młody energiczny tak jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 To może zamiast kobyły po prostu krowaWysłane z mojego SM-J701F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek misiek Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Brawo Grześ,ja to tak nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Oj tam ... tak sytuacja, pełny relaks. Jeszcze takie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 No i uporałem się z filmem.Grześ jedno ALE .... podczas lądowania łokropnie coś piszczy, chyba kółka, nowy nabytek nie posmarowany nie oblany, i tak jak wspomniałem a na filmie to widać nie wyłączaj silnika podczas lądowania bo będą znowu gadać że w fotopraczu coś kombinowałem No dobra pożartować trzeba... https://youtu.be/8cGiIWDvF-w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Boguś , super to wyszło chyba dym założę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Boguś , super to wyszło chyba dym założę Też tak o tym pomyślałem że byłby wskazany, dla podniesienia atrakcyjności lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Fajny filmik Boguś coraz lepszy z Ciebie montażysta Brakuje mi tylko dla stu procentowości lądowania Su A dym jak dym, idzie jak woda w strumyku ....głupie zabawy i 2,5 litra znikło niewiadomo kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 No właśnie trochę skopałem sprawę bo przez przypadek skasowałem plik. Trudno następnym razem zrobimy powtórkę.Niestety komp już nie wydala i montaż od taki sobie, lepszy program potrzebuje wydajności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 I tak jest znakomicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Niestety komp już nie wydala ... Może wystarczyłaby modernizacja za 150-200PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Jakieś dwa lata temu zainstalowałem dość obszerny SSD i ruszył z kopyta jak burza.Jest na nim tylko system postawiony.Niestety mam obawy czy dalsza modernizacja ma sens, wszak procesor jest już leciwy a kości też już jest trochę mało. O ile podstawowe programy do obróbki jakoś jeszcze hulają to np. taki DaVinci Resolwe, jest żarłoczny podczas renderowania i prostej obróbki.Ponadto za niedługo 7_ka nie będzie miała wsparcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 No tak W7 jest wąskim gardłem dla RAMu a przy ręderowaniu czym więcej tym lepiej. Cóż jesli to notebook to w zasadzie nie ma co już inwestować a jeśli stacjonarny i obudowa i zasilacz są dobre to małymi krokami można, no ale tanio nie będzie. Ale to nie temat o kompach więc nie będę śmiecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi