Xan86 Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 A czemu tak mało zdjęć Grzesiu wrzuciłeś????? Przecież zrobiłeś ich wiecej???? Ja Ci coś jeszcze wrzucę ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Wrzucaj śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 A gdzie foty z lotów ? Co to sama statyka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekNW Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Dzięki Rafał z odpowiedź. Pytam z czystej ciekawości, wszak kilka spalin jest u nas na lotnisku. Natomiast jako zwykły laik w materii EXTR itp. zawsze zastanawiało mnie czy są właśnie takie odczucia w pilotażu po przesiadce z modelu na model. Nie wątpliwie są to dość spore modele i nawigacja taką maszyną mimo wszystko łatwa nie jest. A wlatywanie się w nowy model wymaga czasu. W sumie nic nowego, w Sobotę też było pięknie Jak zwykle nieśmiertelny z młodszym bratem. 20191017_171612.jpg Oby taka aura była i trwała najdłużej Bogdanie ogłaszam quiz. Na zdjęciu są dwa szybowce, jeden to czteroletni stary model po czterech kretach, jednym strąceniu przez toxa,setkach godzin w powietrzu i tysiącu lądowań, a drugi to szybowiec nowy. Który to stary solius a przy okazji na lotnisku mocno wieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Marek nie mam bladego pojęcia hm muszę pomyśleć.Oba podobne i latają doskonale Ale czterech kretów nie było na stówę jeden bardzo fajny a dwa to twarde lądowanie.Te modele są jak wino, czym starsze tym lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 **ZBIÓRKA NA LECZENIE** infekcji odkleszczowych za pośrednictwem fundacji Avalon. Zebrane fundusze będą spożytkowane na zakup leków na malarie oraz antybiotyków. Brak prawidłowej diagnozy przez 6 lat spowodował przejście choroby w stan przewlekły. Liczne infekcje bakteryjne poczyniły bardzo dużo zmian w organizmie, skutkując wieloma objawami ze strony układu nerwowego. W tej chwili jestem w trakcie bardzo agresywnej antybiotykoterapii połączonej z lekami na malarie, a obecny stan zdrowia uniemożliwia mi normalne funkcjonalnie. Leczenie może potrwać latami a szanse na powrót do normalności lekarze szacują na 50-70% Będę wdzięczny za każdą złotówkę ! JAK PRZEKAZAĆ 1% PODATKU Numer KRS: 0000270809 Z dopiskiem: Migdałek, 12057 JAK PRZEKAZAĆ DAROWIZNĘ • nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa • numer rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001 BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A. Z dopiskiem: Migdałek, 12057. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 7 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Konrad życzę rychłego powrotu do zdrowia a tym samym na lotnisko.Trzeba żyć nadzieją że wszystko będzie dobrze.Myślę że to dobra decyzja i informacja o wsparciu dla Ciebie.Pozdrawiam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 8 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Konrad życzę rychłego powrotu do zdrowia a tym samym na lotnisko. Trzeba żyć nadzieją że wszystko będzie dobrze. Myślę że to dobra decyzja i informacja o wsparciu dla Ciebie. Pozdrawiam ... Dołączam się do wpisu Bogusia. Zdrówka i rychłego powrotu do latania. Będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xan86 Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Dzisiaj pogoda dopisała i udalo się polatać pomimo tego, że czapka na głowie musiała być i w palce troche szczypało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Podobno każda okazja jest dobra do latania, to nic że trochę pizga mrozi i wieje. Dziś warunki zajefajne, słoneczko wiatr itp, od takie oczekiwanie na śnieg. Model składałem kumplowi chyba dwa lata temu, czy tak jakoś, ale dopiero dziś przeszedł chrzest bojowy, bowiem wrócił ponownie w moje ręce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek "Viper" Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ooo jaki fajny Funcub Boguś może kiedyś razem polatamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jasne nie ma sprawy. Póki co model jest pod moją opieką więc będzie może okazja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picasa127 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam wszystkich. Coroczne spotkanie podsumowujące poprzedni sezon zaplanowane jest na sobotę 29 lutego sobota godz.18-ta (hasło "modelarze" ) Jak zwykle spotkamy się w Malinowym Lesie na BP w Nowej Wsi http://www.malinowylas.pl Kazek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruta82 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Koledzy kiedy zaczynacie sezon na latanie ? Mam gotowego funraya i nie bardzo mam gdzie nim polatać Nie ukrywam że i też bym skorzystał z rad co do ustawień czy podejść do lądowania z funkcja klap Oczywiście jak obowiązuje jakieś wpisowe to informujące ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 17 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Sezon trwa cały rok a jeśli aura będzie sprzyjać tak jak obecnie, to nastąpi to bardzo szybko. Przed nami dopiero spotkanie organizacyjne - patrz post wyżej. Więc wszystko się okaże co i jak na ten sezon. A przede wszystkim info o dalszej dostępności do terenu na którym jest zorganizowane lotnisko i wszystko co z tym związane a w szczególności koszt wpisowego oraz utrzymanie lotniska. To taka informacja w bardzo wielkim skrócie. Jeśli chodzi o oblot FR ... no cóż trzeba to uczynić a najlepiej umówić się na jakiś dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Latałem u Was kilka razy w ubiegłym sezonie, więc chętnie się dorzucę na paliwo do kosiarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Okazjonalni goście nie płacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amks22 Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 Dziękuję wszystkim za liczne przybycie na spotkanie organizacyjne , dla tych którzy z różnych przyczyn nie byli w stanie być na spotkaniu koledzy udzielą informacji o ustaleniach lub proszę pisać na PW Mam nadzieję ze w tak licznym gronie spotkamy się rownież na lotnisku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 29 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 No i tradycyjnie podziękowania dla Tośka, w zasadzie jego wspaniałej żonki za przepyszny serniczek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi