Józef F4B Opublikowano 1 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2022 Kilka zdjęć z lotów tego lata . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 W końcu polatane a palcu dostatek z zapasem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zazdroszczę Wam. Moje lotnisko jest totalnie zdewastowane przez borsuka albo borsuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Nasze lotnisko zamieszkują podziemni lokatorzy. Czasem całe osiedle kopczyków powstaje, ale do przeżycia ? tragedii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sbogdan1 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Tym razem trochę fotek z niedzieli ... 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoonGooku Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Dwa lata temu już się przymierzałem... Teraz jestem już blisko spróbowania tego hobb. Tak więc, jest sens w zakupie tego modelu na start? I oczywiście ewentualnej pomocy w pierwszym ( być może nie ostatnim ? ) locie tym modelem? Cena atrakcyjna, niby nie jest z pianki epp ale jest nimi obudowany. Przy krecie nie będzie czego zbierać czy jednak będzie żył? https://www.olx.pl/d/oferta/samolot-zdalnie-sterowany-cessna-172-1-1m-CID88-IDUh7za.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Damian jeśli to Twój debiut i zero nalotu tudzież praktyki w lataniu to mimo wszystko lepszy byłby model z śmigłem pchającym, coś pokroju Easy Star, Beta itp. A wcześniej symulator wskazany. Wspomniane modele nie mają podwozia i ewentualne twarde lądowanie bardziej wybaczą. W przypadku Cesny przy nieumiejętnym lądowaniu mogą pójść strzępy z podwozia. Co do kreta ... hm wszystko zależy jakie to będzie stadium. Bywa że odbudowa może być w miarę prosta, choć nie wykluczone że może być zgon totalny. To tak w wielkim skrócie. Jeśli byłbyś chętny na pogaduchy to zapraszam do nas na lotnisko. Rozmowa na ,,video,, lepsza niż klikanie na klawiaturze. Możesz odezwać się w tym wątku, ewentualnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Tym razem trochę fotek z minionej niedzieli Po sąsiedzku za miedzą też coś kombinowali 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 2 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Powiedz koledze z Parkzone P47 Thunderbolt, ze jesli zmieni silnik na wiekszy (ja chyba mam Turnigy G15 ale moge sprawdzic dokladnie), bateria 4S, smiglo 11x8, wiekszy ESC i troche olowiu pod ogonem to model lata 130km/hr. Jest to moja ulubiona pianka, lata za reka i laduje na klapach praktycznie sam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Cześć Andrzej zapewne Józef tu zaglądnie więc przeczyta info od Ciebie. Co do jego modelu nie wiem jaki tam ma silnik, ale z tego co widziałem podczas lotu, to jego model lata również bardzo żwawo. Generalnie P47 w wydaniu ,,piankowym,, wygląda bardzo sympatycznie i tak samo lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Witam ! Potwierdzam słowa Bogdana P47 z Parkzone lata świetnie . Mam go 4 sezon . Andrzeju silnik jaki w nim mam to TGY 3536/9 910KV 3-4s latam na 3s pewno spróbuje dać 4s .Mam zamiar go zrobić w innym malowaniu . Startuje z ręki bez podwozia ,w niedzielę to była próba startu z ziemi ale nic z tego nie wyszło za duża trawa . Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Trochę fotek z poniedziałku ... było grubo jak za dawnych czasów A tu jakiś Sport Cruiser postanowił polatać z nami 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Jak zawsze fotki super ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek . Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Dzięki Boguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 57 minut temu, Grzesiek . napisał: Dzięki Boguś Nie ma sprawy Grześ ... Fotek jest sporo, nie chce wrzucać wszystkiego naraz. Kolejne pozostałe z tego dnia czekają w kolejce, tym razem model kolegi z Bielska B, jak się domyślam, i znowu pechowe latanie. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Zdjęcia Bogdana super jak zawsze . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sbogdan1 Opublikowano 3 Maja 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 36 minut temu, Józef F4B napisał: Zdjęcia Bogdana super jak zawsze . Dzięki Józef ... kurcze blaszka nie przyfociłem Twojego Elipsoida, może następnym razem. Na koniec dnia baniak mi pękał, chyba za dużo decybeli. Marek nie dał się na mówić na podniesienie w górę Fokera mówił że za słabo wieje Był również czas na relaks 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Klos Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 13 godzin temu, Józef F4B napisał: Witam ! Potwierdzam słowa Bogdana P47 z Parkzone lata świetnie . Mam go 4 sezon . Andrzeju silnik jaki w nim mam to TGY 3536/9 910KV 3-4s latam na 3s pewno spróbuje dać 4s .Mam zamiar go zrobić w innym malowaniu . Startuje z ręki bez podwozia ,w niedzielę to była próba startu z ziemi ale nic z tego nie wyszło za duża trawa . Pozdrawiam ! Wyglada na to, ze Twoj Turnigy3536/9 to jest odpowiednik tego co bylo w orginalnym modelu, ma on 370W. Moj G15 ma 500W ale juz go nie produkuja: https://hobbyking.com/en_us/turnigy-g15-brushless-outrunner-950kv.html Moj lata juz ~9 lat i juz tak ladnie nie wyglada jak na poczatku... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józef F4B Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 Mój P47 Też reanimowany po spotkaniu ze słupkiem zeszłej jesieni ale lata jak przed kraksą.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbogdan1 Opublikowano 5 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 C.D... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi